Čerstvé maso na grilu 6 By admin on 22.2.2012 Video ryba na pochodu, ani se ji nedivím.. [flowplayer src=https://h6img.com//videos/hagfish-trying-to-escape-the-frying-pen.mp4?start=0, width=540, height=380] Share. Twitter Facebook Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr Email
HOAX on 22.2.2012 09:50 to bych asi nežral kdybych to viděl :poop: Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit
Battac on 22.2.2012 10:14 Úhoř nejlepší ryba :-),, až po candátovi,, a je to úplně normální že se takhle hýbe klidně ještě hodinu po zabití( uříznutí hlavy, vyndání vnitřností a svlečení z kůže) pak když to nasolíte maso začne o5 pracovat a ještě se ta aktivita zvýší teplem Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit
jj on 22.2.2012 12:05 zaživa opekať zvierata dokažu len japonci :-D Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit
Jacob on 22.2.2012 18:50 zaživa? však ten úhoř je už mrtvý Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit
Beginek on 22.2.2012 12:05 Paráda, dát tomu vyšší mantinely, tak se o to nemusí ani starat, maso se nepřipálí, protože se obrací samo :D Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit
MalejBor on 24.2.2012 15:07 asi má v sobě moc energetaku Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit
6 komentářů
to bych asi nežral kdybych to viděl :poop:
Úhoř nejlepší ryba :-),, až po candátovi,, a je to úplně normální že se takhle hýbe klidně ještě hodinu po zabití( uříznutí hlavy, vyndání vnitřností a svlečení z kůže) pak když to nasolíte maso začne o5 pracovat a ještě se ta aktivita zvýší teplem
zaživa opekať zvierata dokažu len japonci :-D
zaživa? však ten úhoř je už mrtvý
Paráda, dát tomu vyšší mantinely, tak se o to nemusí ani starat, maso se nepřipálí, protože se obrací samo :D
asi má v sobě moc energetaku