17 komentářů

    • přesně a to je špatný! teď je zrovna ten případ, jak policajt střílel do ujíždějícího auta a zabil tu spolujezdkyni a má taky problémy. jak se pak policajt nemá bát použít zbraň, když pak může jít sedět, za to že dělá svoji práci. Žádný ACAB, spíš zasraný zákony a zasraný politici.

  1. Skull145 on

    No co takovej umrdanec co uzjizdi fizlum a ohrozujou normalni lidi na provozu (vemte si ze by narazil do auta s rodinou a deckama … tak takovej umrdanec si to zaslouzi a jeste vic !!!! Jediny co u policajtu nenavidim je bezduvodna brutalita !!!! TO NEJSOU NORMALNI LIDI ALE HOVADA CO U POLICIE NEMAJI CO DELAT PROTOZE JSOU PSYCHYCKY NARUSENY…takhle jim ale dam palec nahoru :yes:

  2. Zákrok asi dobrý, jelikož pořádně nevíme co předcházelo tak to nekomentuju, spíš mě zaráží ten služební pes, pracuju se psy dost dlouho a výcvyk psa je především povelový a když vidíte jak rve psa z toho týpka a pak ho musí držet aby na něj neskočil znovu, to značí, že výcvik psa je dost v nepořáku. Naši psi po povelu musí zůstat a né že se s ním budu přetahovat. No A si to tam u nic mají jinak.

Leave A Reply