35 komentářů

  1. Atreides6 on

    I v té super Americe jsou ze zákona povini obsazovat do filmů určité procento černochů a nebo jim dát hlavní roli. Je to hnus takhle podporovat ty černé huby. Kdyby byli tak dobří byl by o ně zájem a ne že je tam musí obsadit z povinnosti. -Sem zvědav kdy budou v našich filmech cigáni.

  2. Na tom, co Astreides6 řek je velký kus pravdy. Vůbec vás nezajímá, který doktor přišel s novou metodou léčení rakoviny nebo posunul o kus dál genetiku (pro příklad). Zato všichni celý národy žijou tim, jak pár lemplů umí kopnout (nebo hodit) do míče. Což je dost směšný, kryž si pak porovnáte plat skutečně světového doktora a sportovce 1. ligy. (a je jedno, jestli je ten sportovec bílej nebo černej). Co černoši přinesli světu?

  3. Je to kurva borec a ma peknou kundicku. At je cernej nebo bilej basket hrat umi. A zivot si takhle zaridil paradne. Na vic pichacka z jeho pohledu s tou frajerkou no to musi byt huste!! A co se tyce dokturku no ono to jde i obratit, kterej bilej nahral tolik bodu jako tenhle cernej hmmm? :dog: Nekdo radsi sport nekdo medicinu. Popravde pokat budu zdravy vzdy me bude zajimat sport, no a pokat zacnu chcipat na choleru pak dam prednost dokturkum. :pill:

  4. Antonin.Pelc on

    Atreides6 presne tak obdivujeme tu fotbalisty,baskebalisty a jiny sportovce ale k cemu je k fungovani nasi spolecnosti ? K nicemu,obdivovat by se meli hlavne ty ktery se zaslouzi o udrzovani,pecovani a rozvoj nasi civilizace.Bez sportovcu se hrave obejdem ale co treba takovy doktori,hasici,zednici,kuchari,pekari,farmari,vedci atd… to jsou lide hodni obdivu neb bez nich by se vse rozpadlo !

    • Atreides6 on

      Kde že Adminovi ale mě :rotfl: jen si vem jaky byl ohlas když jsem napsal že škodovka není auto ale jen parodie na auto -to byla smršť.

      No a tady si jen nedokážou přiznat že rasisti jsou všichni -kdo z Vás má rád cigány???? řekl bych že nikdo a mě by tu pomalu ukamenovali.

Leave A Reply