21 komentářů

  1. Přesně, většina z těch buzíků navlečených do těch šprcek ani nemá papíry na auto, jezdí MHDčkem a neví, opravdu neví, jak se mají na silnici chovat. Nějaká babča co jede z vesnice do vesnice na kole je mi ukradená, ale tady Ti sráči, co si hrají na našich rozbitých okreskách na Tour, na Ty bych zaměřil policejní akce trochu víc.

  2. Me neserou ciklisti pokad se chovaji ohleduplne to znamena jezdit co nejbliz ke krajnici a ne ze jede uprostred silnice ze se za nim dela kolona to bych nejradsi udelal to co na videu…kdyz jedu na kole taky nezdrzuju provoz a kdyz vidim ze bych zdrzoval sjedu na chodnik, proto to vyzaduju i po ostatnich.

  3. Jezdím každý den na kole do práce 25 km do práce tam a zpět.Jedu normálně a v pohodě u kraje ale jak se dostanu na kruháč tak ti idioti mě nějak přestavaj vidět a můžu ukazovat jak chci.To jsem uplně normální řidič auta ale do práce jezdím na kole!!Ale řidiči jsou idioti

    • A teď mi pověz proč se sereš s kolem na kruháč? Tvl nechápu, jakoby nestačilo že za každym kruháčem je hned přechod pro debilní chodce, což hned zablokuje celou dopravu+ debilní cyklista promiň, ale jsi hloupý člověk na to že máš papíry na auto, mě osobně by nikdy nenapadlo jet na kole přes kruhák to radši po chodníku nebo přes park. Ty se lidem divíš že tě ignorujou když 60% lidí neví jak se jezdí pře kruhák? Jedni si myslí že to je zatáčka pro smyk, další dává přednost všem a sám stojí jak debil,další nedává přednost nikomu, pak ti co tam vjedou že málem nabouráš,další adepti jsou směrovkáči to je takový druh debilů co si myslí že auto má jenom světla, a do toho všeho ještě důchodci(za volantem)+autoškoly+chodci.. A ty si stěžuješ že tě lidi přehlíží? To proto že tam nemáš co dělat…. :-((

  4. kokoj°1 on

    Když už, tak alespon cyklisti, vy hňupové.

    Jsem rád, že Vás seru a nemám kolem pasu pneumatiku, jako VY :-) Myslíte, že nepřekážíte, když občas vytáhnu místo kola Hondu? Mrdáte se s tim taky, jako se starou. Slušnost a přemýšlivost za volantem člověk vidí akorát ve vyspělých zemích, jako je Německo a Rakousko, ne v tom našem vidlákově (ale čest vyjímkám, jsou a pomalu jich přibývá)

Leave A Reply