Audi R8 vs GSX-R1000 vs Kawasaki Ninja ZX10R

25

600 koní v Audině, 185, respektive 201 koní v motorce.. K tomu dost členitá dálnice plná aut.. říkalo si to průser, obzvlášť biker s vyhrnutou mikinou ve 280 km/h..

 

 

Loading the player …

Share.

25 komentářů

    • No to je sracka,kdo nejezdil jako debilni mamrd tak neni chlap ? Haha to jsou nazory jak od skolaka,myslim si ze inteligentni vyspeli jedinec nema potrebu timhle primitivnim zpusobem ukazovat svetu jakej je to chlapak a jakyho ma pindoura…Strilet takovy srace kvuli tadytem umiraji denne slusny normalni lidi.

      • Atreides6 on

        Tak za prvé pusť si třeba úsek 0:47 kdo je mamrd??? ten co jede jako prase nebo kreténi co neumí jet v pravém pruhu a serou se do vždy do levého??? a za druhé muži odjakživa válčili a zdolávali například vysoké hory, vyvýjeli co nejrychlejší auta, vlaky, letadla nebo to snad dělají ženy??? ne tu touhu být lepší a ukázat to ostatním máme v sobě a je mi tě líto když se chováš jako zkrocený osel co bude navěky zavřený v ohradě. já se budu vždy a dokud budu moct si dokazovat že jsem lepší než Ti druzí protože kdybych tu touhu ztratil tak by ze měl byl jen smutný pán co ráno vstane jde do práce a večer zase domu se vyspat a pořád dokola. Chci život žít tak abych byl štastný.

        • Ty si strasnej kreten to jsou nazory ze bych blil.Tak si v aute mer s ostatnimi pindika jen doufam ze u toho zhebnes sam…dylino…delas tu ze sebe jak mas stastny aktivni zivot a pritom tu komentujes od rana do vecera vsadim se ze si nemakacenko co se porad jen vali u kompa a pise jakej je borec pritom nula jak hrom.Tohle zname

        • Atreides6 on

          Ty seš buzna nebo co že máš potřebu myslet na to jak má kdo dlouhý péro? Já ze sebe nic nedělám já sem spokojený v životě a asi to bude proto že nejsem tak náročný jako ty a nemám potřebu druhým něco závidět. Zaměstnání mám stálé a stabilní už cca 10 let jsem ženatý a mám 4.5 letého syna. Možná tě moje názory serou jenom proto že nevíš o čem je řeč. Až budeš někdy řídit nějaké rychlejší a silnější auto tak pochopíš proč má někdo potřebu jet rychle a předjíždět do té doby je zbytečné s Tebou vést nějaký rozhovor. :rainbow:

        • Ja nikomu nic nezavidim jen kvuli temhle vymrdancum umrelo par mich co jsem mel rad.A porad je mam rad.Mozna az te zivot olizne a stane se nekomu z tech koho mas ty rad kvuli temhle debilnim zmrdum ktery bych na potkani strilel tak pochopis do ty doby si mer pindiky s ostatnimi.A i kdyby…ja chci mit jednou deti az je budu mit a pojedu s manzelkou a detma vzdau na vylet tak nechci potkavat takovyhle srace ktery do vas muzou najebat a znicit vam vas celej zivot jen protoze je to chlap jak rikas a ma potrebu soutezit s ostatnima…tvl prober se.Mozna te moje nazory serou jenom proto ze nevis o cem je rec.

      • Atreides6 on

        Jinak před týden se u nás vybourala 20 letá holka co jela z továrny. měla čerstvě řidičák a vezla 4 lidi. po 200 metrech co vyjela tak zkončila v potoce protže minula najezd na most (asi měla zamlžené sklo) Týpek na videu to měl v ruce a mladá pipina co jela asi 50km/h neujela ani 200metrů a jeden mrtvý +4 ženy ve vážném stavu. To že někdo jede rychle ještě neznamená že je debil a ohrožuje všechny kolem. Většinou se ostatní ohrožují sami svou vlastní blbostí.

        • Ano souhlasím s Vámi oběma, jezdím ohleduplně na dálnici max 130. Ale kurva když bych měl Audi R8, tak se tam projeví potřeba těžko definovatelná, no prostě užít si pocit rychlé krásné jízdy v silničním provozu a ještě k tomu být vyhecován motorkáři, když vás předjede auto/motorka ve vašem osobáku např: octávce tak si řeknete dobrý no, ale když vás někdo předjede a vy mátě něco s čím můžete konkurovat např: Audi R8 je to nemožné v mozku máte alarm co hlásí ŠLÁPNI NA TO,DOŽEŇ HO,VYZKOUŠÍM CO TO AUTO UMÍ atd…. Sám jsem to zažil když jsem vezl Golfa 3,2 z Německa, když jsem vjel na autobahn, nevim nemohl jsem si pomoct a dupl na to. Já tvrdím že je skoro umění mít rychlé žihadlo a jezdit sním pomalu, nebo občas nezamachrovat. 8-)

  1. tvůjdědek on

    Lidi (VĚTŠINOU – aby jste se neposrali) neumíraj kvuli lidem v supersportech, ale kvůli (teď dám PŘÍKLAD, tak se neposerte) idiotům v octávkách(furt jenom PŘÍKLAD), co si myslej, že když maj chip v TDIčku(JO, NESNÁŠIM TAKOVÝ ZKUNDYPÍČI, PROTO JSEM SI VYBRAL ZROVNA TAKOVEJ příklad), že můžou jezdit jako páni vesmíru a pak to dopadá tak, jak to dopadá, kor na našich silnicích. Tenhle cápek to má v ruce, nikoho neomezuje, dokáže z dvou kil zabrzdit na nulu za pár metrů, navíc nejede po panelce někde v čechách. No, chtěl jsem říct že se mi to video líbilo, a teď mi můžete napsat jakej jsem to zamindrákovanej čůrák :-*

  2. kokoj°1 on

    Vyjebaný mozky a to říkám jako motorkář. Kdo má na to srdce, ten se na Vás bude na benzínce smát a bude mít obroušený pneumatiky a gumy sjetý až na „houbičku“ od hrany k hraně.
    Tahat za plyn/dupad na pedál úmí kdejaký hovado. I tenhle týden jsem se svou 20-let starou vychrtlou Audi80 narazil na mladýho Schumachera, na rovince jako raketa, ale v zatáčkách jen šmouha v zrcátku.

    • Atreides6 on

      Tím si mi připoměl jednu situaci. Předjel jsem Ferrari a ani ne za 10 vteřin za mnou strašný rachot. Borec to oroštoval a předjel mě jak popisuješ na rovince ale pak přišli zatáčky kde jsem ho dojel a už se mě nezbavil prostě měl silné auto ale neuměl s ním. Jen na rovince mu to šlo.

  3. Kokoti jsou to všichni tři, jet tři kila za plného provozu může jenom zmrd…borec v té R8 se na ně měl vysrat a jet si svoje, zbytečně je tak jenom vyprovokoval k agresivnější jízdě. A každopádně – předjet desítkovou ninju a desítkového blejda s trochu silnějším autem není žádné umění, jsou to mašiny dělané primárně na okruh, opět jedno nicneříkající video – motorka vs. auto se prostě poměřovat nedá…v tomto případě souhlasím s fuhrerem, napsal to sice trochu explicitně, ale obsahově jsem s ním za jedno…

  4. Co měl ten dement v tý R8 v ruce? Že se lepil na ty motorky jak vocas? Že mu stálo péro z toho, že protáhne 600 konový auto? Gosh! To jsou názory. Takhle at si zkousi zavodit nekde na okruhu a ne na ceste, kd ej enormalni provoz.

    Muze umet jezdit jak moc dobre chce, ale jednou mu tam nekdo vjede a udela nesnastnyho nejenom sebe, ale i ostatni nevinny lidi!!

    Kazdyho laka poradne seslapnout auto a ukazat, ze sem kral silnic! Ale jak curacek se predhanet na dalnici s dvouma motorkama… to uz je moc, maly pero dela proste svoje!!

  5. Všichni tu až na pár výjimek melete hovna a řídili ste auto tak maximálně na kompu v Need for speed….kdo řídit umí, tak může jet „i jako píča“ a nikomu se nic nestane…pokud píšete že někdo mu to tam šoupne, tak to se může stát i když pojede předpisových 130km/h …za život už sem jel dost „honiček“ a svižnějších jízd v plném provozu, za deště, na sněhu, ve městě i na okreskách a nikdy sem ani neťuknul svoje auto natož nějaký cizí…i naši tátové tu závodili když mi sme jim eště prděli do varlat zevnitř…tak se proberte a přestaňte tu moralizovat….že dnešní mládež(a i pár vrstevníků) má strach šlápnout na plyn a jet rychleji než je povolená rychlost, neumí použít ruční brzdu a natož použít potenciál svých vozů je smutné…týpci na videu určitě neřídili poprvé a evidentně nikoho neohrozili ….NAZDAR

Leave A Reply