11. září 2001 – den, kdy se měnil svět

115

v česku bylo krásné odpoledne. Když jsem přišel tehdy jako patnáctiletý ze školy, běželo už mimořádné vysílání a v Americe se psaly moderní dějiny. 19 můžů napojených na Al-Kájdu uneslo 4 letadla. Dvě z nich narazila do World Trade Center v NY, jedno do Pentagonu a jedno díky zásahu pasažérů spadlo do neobydlené oblasti (doporučuji film United 93). Při útocích zemřelo 2996 lidí. Více o útocích na wikipedii

[nggallery id=616]

Share.

115 komentářů

      • Existuje ale je podporována Amerikou…Letadla narazí do barů z rovna ve chvíli kdy Bush už má prázdnou pokladu a potřebuje Centy na svoji velební kampaň… Příklad seš pilotem toho letadla a někdo ti namíří kalacha na hlavu a řekne napal to do těch barů jinak tě zabiju hmm? Určitě ho poslechneš?? Vždyť stejně umřeš tak jenom pitomec by to udělal už tady jde vidět že je to nahrané Amerikou už jenom to že propašuješ do letadla zbraně.. A nevěřím ani tomu že je Usama kaput buď už je mrtvej 10 let a nebo pořád žije. :flagus: STÁT ZLA.. Jinak lidí co tam byly je mi líto taková bezmoc :-(

        • Admine a to jim ty piloti nechali letadlo jen tak na dobrý slovo? Nebo stačilo zaklepat, říct, my jsme teroristi a to je volná vstupenka do kokpitu?
          Ty doporučuješ film United 93, kterej je velmi propagandistickej, já doporučuju film/ dokument Zeitgeist – duch doby. Neříkám, že je to čistá pravda a nic než to, ale třeba nad tím začneš přemýšlet ;)

        • Admine ano uznávám, kalach jsem si dodal ale neni to jedno? Stejně z toho vyplývá že je to intrik. Terorista který vyrůstal v chatrči nebo kde, umí jako dospělej ovládat Boing?? Země 3 světa takový možnosti nemá a za druhý jak zrovna ty víš že teroristé přezvali letadlo??? Taky si to mohl někdo vymyslet jako já toho kalacha.Ale to už se nikdo z nás nedoví ;-)

        • purity: právě proto, že vlastním mikro „massmedium“ vím velmi dobře, jak jednoduché je hlásat svoji pravdu, kterou si vycucám z prstu. A taky dobře vím, jak lidi chtějí slyšet nějakou senzaci, něco neuvěřitelnýho, bulvárního atd A tím jsou konspirační teorie, na cokoliv. Přistání na měsíci, útok na wtc, nebo jen to, že soused dostal na držku a přitom ho opíchali do prdele. Tohle si lidi rádi předaj mezi sebou a každej si to ještě přibarví.

        • dobrak: vidíš, přidal sis kalach.. a takhle vznikají drby a nepravdy, pomluvy a lži. Ty si to přidáš pro prdel a další to vezmou jako hotovou věc. Jinak představa o teroristovi v chatrči je opravdu mylná. Terorismus má velmi dobře propracovanou strukturu financování, už jen proto, že svými činy může velmi lehce ovlivnit burzu, a lehce ji poslat dolů, na což jsou připraveni v shortech.. a naučit se ovládat letadlo? to opravdu není problém, za peníze jde cokoliv.. problém, to

        • :-D :-D Jo přiznávám trochu jsem to přibarvil… Ale ty mě zase utvrzuješ v tom, že si myslíš to pravdu udělali teroristi 8-). Drb ne-drb koukám na věci tak jak jsou a toto nějak smrdí… No prostě každý jsme jiný člověk s jiným názorem já ti to ho neberu a jsem rád že jsem vyjádřil :yes: :yes: :yes:

        • Dobrak: Tak ty si dobrej idiot, nevis o tech udalostech evidentne ani 10%, ale hlasas tady jak si to amici odpalili sami :-) Vy konspiratori jste skoro vzdycky nevzdelany a hloupi lidi, ktery se podivaj na nakou picovinu na Youtube a hned maj jasno. Jsem prekvapenej a fakt rad, ze admin ma mozek na spravnym miste, ale je to tezky – dle tech palcu u kazdyho komentaru to vypada ze asi tak 80% lidi jsou dementi (coz vlastne sedi).

          Ale k veci: litat se ucili uz ve statech, pod zaminkou udelani pilotniho prukazu pro mensi letadla. Je o tom dokument kde vypovidaji primo lidi co je cvicili (nemeli tuseni na co) atp. A hlavne jejich vyhoda byla ta, ze to letadlo museli umet jen zakladne ovladat a smerovat – vzlet/pristani nepotrebovali.

          Mimochodem pokud umite anglicky, tak tady ji myslim jasne verohodnej zdroj, ale vidim souvislost mezi tim, ze lidi co veri konspiracnim teoriim umi anglicky celkem picu.

          http://www.popularmechanics.com/technology/military/news/debunking-911-myths-world-trade-center

      • A pan co hned útočí. Když neumíš napsat komentář aniž by jsi použil urážku, tak to vypovídá o tvé mentalitě . To byl můj názor, nenutim te tomu věřit. Ale pochybuji ze daji v USA kazdemu alahovi pilotní průkaz. Hlavně ze děláš chytreho, přitom nevis ze to byla řízena demolice. Vsadim se ze kdyby to letadlům nevyšlo stejně by to odpálili, a hodili by to na usamu. Proboha prober se jeden boing nemůže poslat k zemi mrakodrap, který byl postaven i na vzdušné nálety. Hold každy máme svoji pravdu, ale tím ze sem vlozis odkaz me utvrzujes vtom ze chceš aby se věřilo tvé teorii chytraku. A englicky nemluvím, ten jazyk jsem nikdy nechapal a je odpornej, mladší generace tem to jde. Nás učili ruštinu a pak jsem byl v říši takže i němčina. V teto době se ti bude hodit spíše ruština než ten opici jazyk. 8-) ?:-)

        • „Ale pochybuji ze daji v USA kazdemu alahovi pilotní průkaz.“

          No for je v tom ze ten prukaz nepotrebujou, vime? Staci jen ten vycvik :-)

          „Hlavně ze děláš chytreho, přitom nevis ze to byla řízena demolice.“

          :-D :-D :-D Nejlepší věta ever :-D A jinak: nějakej důkaz? Viděl si video na Youtube? Říkali ti to kluci v hospodě? Kdyby sis dokázal přeložit ten spis, pochopil bys proč se tu tak strašně ztrapňuješ a proč, ano, jeden boeing dokáže poslat k zemi mrakodrap (a taky poslal, že).

          „ale tím ze sem vlozis odkaz me utvrzujes vtom ze chceš aby se věřilo tvé teorii chytraku.“

          :-D A další. Moje verze neni teorie, je to oficiální stanovisko k celé tragédii. To o čem mluvíš ty je teorie, přesněji řečeno konspirační teorie. Nazval jsem tě idiotem, protože idiot jsi. Jde to poznat z toho co píšeš i jak to píšeš, tipuju vyucak a vymrdano v palici.

        • Ano, mám jen vyucak ale díky našemu bývalému režimu. Můj otec nebyl ve straně, tak me nepustili na skolu, ale arogantní blb jako jses ty to nemůžeš znat. Pisu z iphonu a ten to děla po svém proto nekteré slova nejsou dokonale, a dělám chyby pravopisne ano protože je to hrozne malé a nevidím na to víš. Ten spis ma byt jako pravda jo? Tak já zejtra vytisknu nejaký spis a bude to taky pravda jo? Tady vidíš jak jsi hloupý a namysleny člověk. Ty se me snažíš přesvědčit ze jenom ty mas pravdu, ale ja ti můj názor nevnucuju jen říkám co si otom myslim. Demolice to byla jedno letadlo to proste neshodi. Jak jsem na to přišel? Myslím si to neboť mám v hlave rozum a oči mi taky slouží. Ale ty to nikdy nepochopis na to jsi moc nafoukany. Chces prosadit svou pravdu a přitom se tu ohanis spisem, ja mám aspoň svůj názor. :giggle:

  1. Dnes je temer jasne,ze pouhe letadlo nemuze ani nahodou shodit takovyto mrakodrap,Pozar nemohl dosahnout takove teploty aby se rozstavily ocelove nosniky,v okoli se nasli stopy po termitu…no myslim si ze staci videt jejich chovani a intriky v minulosti a dnes a musi byt kazdemu jasne ze jsou toho schopni :flagus: :no: :airplane: :pig2: :bomb: :poop:

  2. Odborníci vedia presne čo sa tam udialo, len neodborníci to nechápu, nie sú schopní pochopiť jednotlivé procesy, je to pre nich veľmi zložité, tak hľadajú svojmu vzdelaniu, chápaniu jednoduchšie vysvetlenie ktoré býva častokrát mnohonásobne komplikovanejšie, nerealizovateľné. Asi tak ako bylinkárky ktoré poznali liečivé rastliny, vyliečili smrteľne chorých boli upálené za paktovanie s diablom, pretože iba diabol im mohol dať tú moc.
    Ako inšpiráciu k WTC:
    24. října 2007 Architekt Jiří Boudník v rozhovoru vzpomíná na tragické události 11. září 2001. Od prvního dne se účastnil vyprošťovacích a záchranných prací a sestavil pro záchranáře první model trosek. Konspirační teorie o řízené detonaci jsou podle něj nesmyslné.http://technet.idnes.cz/naraz-letadla-muze-mrakodrap-ustat-ale-wtc-nemelo-sanci-pim-/tec_technika.aspx?c=A071013_001816_tec_technika_pka

    :no:

  3. Pumpa:Al-kaida byla vytvořena USA,pochopitelně na ně vše snést,aby ta dobrá ,,amerika“ za nic nemohla jako vždy,vždyt Bush je jako Klaus,lepší dvojčata na Zemi nenajdeš…btw. Kdyby to dělali Iránci,tak proč by v tom případě byly zalepený skla aby tam potom nebylo vidět?Uvažujte…

  4. Pochybujem že by sa afgansky extremisti dokazaly dostať do usa tam sa naučiť na boingu a potom to presne napikovat do wt bez cudzej pomoci, čo by tím získali akože???? Jediný kto by mohol z toho ťažiť je usa a nadvlada nad bliskym východom aby mohli ovládnuť cenu ropy a zvysit svoj arzenál zbraní lebo zatiaľ usa ťaží iba z vojen. :flagus: :poop:

    • Problem je, ze uvazujes zapadne, zkus se narodit a byt vychovan v RADIKALNIM muslimskem duchu a pak ti to bude davat uplne jiny smysl. Nehlede na to, ze v Americe ziji statisice muslimu a naucit se na Boeingu je otazka par desitek tisic investovanych do kvalitnich simulatoru + zakladni vycvik pilota na malem letadle – osvoji si tehniky letu s malym letadlem, pak se nauci teorii na simulatoru no a pak uz ma docela velkou sanci uridit letadlo ve vzduchu, nikoliv s nim pristat, to ale ani nepotrebovali ;) a kde na to vzali prachy? Tak si neco precti o rodine Bin Ladina :poop:

      • kámo meleš píčoviny, Boeing je úplně něco jinýho jako cesna. U boingu letadlo řídí počítač spolu s dalšíma podpurnýma. Během jedné vteřiny vyhodnocují kvadrimiliony údajů a podle toho nastavujou lopatky, rychlost, prostě všechno. A piloti to musí ovládat a navigátor navigovat. Si myslíš že dva borci proniknou do kabiny a zvládnou otočit takovej kolos aniž by počítač po nch nic nechtěl a nespadl do nějakýho nouzovýho režimu? Dneska jsou všecky letadla, vlaky hlídaný jako prase a ty mi budeš tvrdit že to jen tak otočí aniž by to komukoliv nevadilo? Že by řídící věž nevěděla že hodinu letí druhé letadlo tím stejným směrem na WTC a neudělala pro likvidaci toho letadla nic? Spíš to vypadá že o tom věděla spousta lidí a nebo si jen mysleli že to je cvičení. A proč tomu někdo chtěl? Jak by se k informaci že zrovna 11.9.2001 bude probíhat cvičení dostali? A simulátor? Simulátor je vždycky tak o pár let pozadu a nedokáže nasimulovat všechno. A do opravdových leteckých simulátorů se neměli šanci dostat. Navíc piloti když by viděli že letí na budovy, by neměli snahu s tím cokoliv udělat? Kolik nábojů ve zbraních mohli mít? 30? to je jen třicet lidí, další by je přemohli. Ba ne, je to pičovina a amíci si to udělali sami…

  5. Ach bože…Vy kteří tak rádi řešíte všechny konspirační teorie…DŮKAZŮ JE MYSLÍM DOST.Jak na to regovalo USA je věc jiná…Jen čekám,kdo napíše že koncentráky neexistovaly a židi si za vše mohly sami…Nic vám nevnucuji,ale myslím,že vy chcete věřit…Nechcete slyšet argumenty..

  6. co pořád nechápu že se ty mrakodrapy tak hezky sesunuly jako při řízené demolici a dokonce oba dva to mi pořád vrtá hlavou a co už vůbec nechápu jak to že spadl i ten třetí a taky se zhroutil do sebe… možna by se při řízených demolicich uz nemusely používat nálože a stačilo by nanosit do vrchních prater leteckýbenzín ten podpalit a budovy se krasně sesunou zemi když se to povedlo třikrát v jeden den v NY tak proc ne kdekoliv jinde.

  7. Je sranda jak tu vsichni, co verite v konspiracni teorie machate kolem sebe praporem se sloganem „neverte masmediim“ ale odkud teda vsechny ty vase rozumy pochazeji? Z vasich hlav tezko, protoze jak vidno, jste tak lehce ovlivnitelni americkymi intelektualy, kteri se odjakziva snazi prokazat konspirace americke vlady s: mimozemstany, zidy, NWO, Al-Kaida, atd. Musim se smat lidem, ktery tohle vypustej z tlamy a pak se odkazujou na YouTube, Zeitgeis, Michaela Moora (nebo jak se ten imbecil jmenuje) a nikdy nezapomenou dodat „NEVERTE VSEMU CO VIDITE, NECO SI O TOM ZJISTETE“… Samej Inzenyr a PUDr. (Posunovac U Drah). Ale chapu vas, mate spokojeny a jednoduchy zivot a ja vam to preju, jenom se vam proste musim smat :) tak a ted palcujte dolu prosim!

    • Mno ted jsi nám to opravdu nandal. Tvoje přesvědčení o tom, že vše máme z medii je sice pravdivý, těžko seženeš aktuální informace z knih, nebo z maleb v jeskyních. Ale to co je podstatný je přemýšlet o skutečný podstatě sdělení a nebýt závislý jen na jednom zdroji. Co televizní stanice, to jinak podaná zpráva, potom stačí zapojit zdravý rozum, popřemýšlet o okolnostech o tom co je v pozadí a najednou si utvoříš vlastní názor, který většinou bývá pravdivý! Další věc na amerických intelektuálech neni nic špatného jsou to v podstatě stejní lidé jako intelektuálové u nás, tihle lidé nemají téměř nic společného s hovadama, který seděj ve vládách ve světě a říděj svět. Nevim proč se snažíš bejt tak hrozně nad věcí a děláš ze sebe uvědomělého člověka, když jak je vidět stejně moc nepoužíváš mozek a nepřemýšlíš nad skutečnostmi, které se kolem nás deno denně dějou… Přehnaná věta na závěr: USA je největší zlo!

      • Souhlas s Kixem.Proč věřím na Al-Kaidu?
        Velká spousta muslimů(rozhodně ne všichni)
        deně ukazuje jak moc nenávidí náš svět.Stačí připomenout např.kresby proroka Mohameda a to co se po nich rozpoutalo..Vypalování,rabování,zabíjení..
        Pokud má někdo v sobě takovou nenávist,není problém provést to,co se stalo 11.září.Stačí jen neotřelý nápad a trocha štěstí…Myslím,že ani sami teroristé nečekali,že se to tak povede a věže půjdou dole.A pokud Al kaidu vymysleli a financovali Američané(možná nechtěně vyzbrojili)tak to jsou machři.A naletěla jim půlka muslimů kteří ji podporují,geniální strategický tah :-)).A vysvětlí mi někdo ze zastánců konspirace,proč že jsou USA v Afghanistánů?Hledají ropu?Každy mrtví americký voják a afghánský civilista je hřebík do rakve současnému(i minulému)prezidentovi.Takže nejdřív vytvořili USA Al kaidu,sundali si věže,vtrhly do Iráku,Afghanistánu, aby následně prohrály volby…Jo a ještě předtím bombardovali v Srbsku(taky hledali ropu).Nechci hodnotit správnost jednotlivých kroků USA,ale ta konspirace mi nedává logiku…Vysvětlete mi to všechno,vy zastánci konspirace :-).

      • Problem je v tom, ze ja si ty souvislosti davam dohromady, ale zastanci konspiracnich teorii ne, je totiz in bejt antiamerican, jeste vic in je nekoukat na televiz a nejvic in je verit v konspirace sveta proti svetu. Ja vam to neberu, jenom se vam smeju, nic vic, nic min. Prave vy jste totiz ti, kteri odmitaji videt v sirsich souvislostech a chyti se jedne jedine veci, kterou omylate stale a stale dokola. A jsem rad, ze jsem narazil na odbornika pres lidskou psychologii, ktery na zaklade jedineho prispevku vydedukuje, ze nepouzivam mozek. Nic proti, ale urazenim me niceho nedosahnes, akorat mi tim potvrzujes to, co si myslim o zastancich konspiracnich teorii.
        P.S. nemelo to bejt intelektualove, ale „INTELEKTUALOVE“, pro pochopeni – ti, co si mysli, ze jsou intelektualove, ale ve skutecnosti se o to pouze snazi ;). A hobada, ktery sedej ve vladach si konkretne v Americe, lidi voli sami, takze bud je to v Americe samy hovado, nebo nejak postradam logiku, kterou pouzivas ?:-)

  8. proboha, kdyz tu ctu co tu nekdo dokaze vyplodit za hovna je mi spatne, vite o tom hovno, ale inteligentni hovna z vas jen tryskaj proudem
    takze to shrnu:
    1, ano udelala to Al-kaida, to je ovsem skupina povstalcu sponzorovana v nemale mire amerikou, presneji tajnou sluzbou
    2, ano byla to rizena demolice, zadnej mrakodrap tohodle typu by nespadl nasledkem narazu ani pozaru, o rok driv v madridu horel mrakodrap stejnyho typu, horel 24hodin a tepletou 4x vetsi, nez udela letecky palivo, mrakodrap se nesesypal, jen vyhorel na “kost“, takze ano bylo to narvany termitem
    3, naraz do pentagonu? nikdy tam zadny letadlo nenabouralo, videl jste nekdo nekdy trosky letadla? ja taky ne, co rika oficialni zprava? ze trosky letadla byly rozmetany uvnitr budovy, takze ten bójing se tam vecpal asi dverma
    4, jak se dostal termit do dvojcat? 3 tydny pred padem dostala na hodinu vypoved bezpecnostni agentura, ktera je hlidala, bylo to za poruseni bezpecnosti, agentura, ktera to prevzala patri bratrovi pana Bushe

      • vyborny koment,ale ono to je jedno,zaslepeni lidi jako admin proste neuveri ani kdyby jim na zahradu pristalo ufo a zamavalo jim do okna.Docela nechapu,ze se jeste ted najde tolik lidi co veri vsemu co vidi v televizi,ono staci se nad tim trochu logicky zamyslet a hned vidis ze mnoho veci nesedi… v tomhle zvracenym svete kdyz se neco deje,za vsim hledej penize.

    • Smutný, že lidé jsou přesvědčeni, že USA a ostatní země „západního“ světa řídí ptresidenti a vlády, k čemuž mají své orgány včetně zpravodajských agentůr. Presidenti a vlády jsou pouze viditelní užiteční idioti a volby jen divadýlko, které má davu (voličům) dát pocit, že o něčem rozhoduje (demogracie). Nad presidenty a vládami stojí ekonomičtí šíbři (korporace), nad nimi finanční šíbři (banky) a dále vyvolenci, kteří již v rukou třímají moc (dluh) a systémem padajícího hovna (pyramidální vedení) provádí skutečné řízení globální politiky! A to bez ohledu na zájmy obyvatel jednotlivých zemí. Nikdy nešlo o zájmy občanů, ani o demokracii, válku, krizi – vždy jen o majetek v globálním měřítku.
      Proto jedná president USA v rozporu se zájmy země (vietnamská válka, válka v Jugoslávii, válka proti terorismu, bezprecedentní podpora Istraele…). Nemůže jinak, loutkovodiči mají dostatek historických příkladů a možností, jak svobodné rozhodnutí korigovat (viz. Woschington, JFK …).
      Nyní k 11/9 – akce, která měla obyvatele USA šokovat, umožnit zásadní a dobrovolné ořesání občanských svobod a zvýšit proválečnou náladu. Že to byl insaid job je patrčno z následujících indicií:
      WTC 1+2 – jak mohl hliníkový kopozit (trup, křídla a směrovka) bez jakékoli ztráty materiálu proniknout při rychlosti cca 500 km/hod do ocelí opláštěné budovy (viz videa + žádné trosky letadel pod budovou v místě penetrace)?
      WTC 7 – důvod pádu – lokální požáry?
      Pentagon – kde je B 757, stopy po křídlech, motorech, kormidlu, stopy na trávníku atd. ve srovnání s penmetrací WTC 1+2.
      Let AA 93 u Shankschville – kde je letadlo, trosky, těla… – srovnej s MH 17 na Ukrajině.
      To jsou asi nejdůležitější a i pro laika markantní indicie, že celý vládní popis události je fake!!
      Ještě namátkou účast Usámy bin Ládena a seznamu mudžahedýnů (Al Quaida): Na stránkách FBI není UbL hledán ve spojitostoi s 11/9! Proč byl někde nad Indickým oceánem na přímý pokyn Obamy zavražděn?! Chytli jej? Jestli ano, co jim asi tak mohl říci, že nesměl promluvit. Takový zdroj zpravodajských info!! Na té pohádce o zákeřných a zlých teroristech, kteří jsou odpovědni za 11/9 a hodné USA administrativě, které jde jen o blaho občanů smrdí úplně všechno. Tedy mimo fakt, že 3 železobetonové výškové budovy se po „nárazu“ 2 letadel a stavbu neohrožujících požárech, rychlostí blízkou volnému pádu, za znění liniových výbuchů, bez zřejmé oficiální příčiny zřítily do svého půdorysu. A že stejně jako na Ukrajině měly vládní mluvčí vzápětí jasno co se stalo a kdo je viník. Tomu říkám perfektní práce :rotfl: :rotfl:

  9. na tema 11.9. se dokazu rozpovidat az az, vim o tom pomerne dost, rad o tom s nekym inteligentnim i podiskutuju, ale nechte prosim kalachy a bazuky doma, tohle neni cod, takze suma sumarum, udelala to bushova administrativa za ucelem vpadu do zemi ropnyho bohatstvi, duvod? amerika je nejzadluzenejsi stat sveta, 1/3 jeho statniho dluhu byla zkoupena cinou

  10. nothing is true everything is permitted.Tohle presne vystihuje nas svet.Neverte politikum,je to jen pouho pouhy byznys jako kazdy jiny jen si hraje na to ze neni a ze dela neco pro lidi ale vzdy bude politik hlavne uprednosnovat svoje vlastni zajmy a srat na obycejny lidi.To nenarazim na to ze si to Amici schodili sami,ja nevim,mozna jo mozna ne…pravdu se mozna jednou dozvime.

  11. Uhry, masná pleť, komplexy a život bez přítelkyně… To se mi vždycky vybaví když čtu příspěvek mladého bolševika či příznivce konspirativních teorií – takzvaného chrabrého ovcobijce, který to vše prokoukl díky své obrazovce od kompa :laugh:

    http://technet.idnes.cz/zahadny-pad-budovy-wtc-7-je-vysvetlen-ale-konspirace-o-cia-trvaji-p83-/tec_technika.aspx?c=A110905_155452_tec_technika_pka

  12. Vždyť to byla řízená demolice! A je spousta otázek proč? Proč v den útoku fungovalo jen 40% kanceláří v wtc.proč spadla budova o 3 bloky dál,kde měla armáda tajné informace. proč nikde na kamerách není vidět velký boing co narazil do pentagonu a dira v pentagonu vubec neodpovida velikosti boingu.proč se ztratili veskery podklady k tomu, že cca 1 rok pred utokem probihala nejake rekonstrukce. v troskach se nasly zbytky prachu pro vyrobu nalozi,atd..

  13. Je to jednoduché. Byla to nutná oběť na semknutí proti terorismu. Lidská smrt je nejpřesvědčivějším argumentem. Muslimští teroristé se najednou ocitli na nejčernějším seznamu lusknutím prstu.. abyste to dokázali diplomaticky, tak nemáte šanci. Doporučuji film Watchmen.. Je to tam úžasně ukázané =).. Bylo to ku prospěchu věci a my jsme těm lidem zavázáni. Do smrti.. Horší je, že ten efekt, který 11. září nastolilo a semklo celý svět proti nepříteli se začíná hroutit.

  14. Máte keci na massmedia a přitom 90% informací o té události máte z největšího massmedia(internetu). To si myslíte, že na netu je pravda? A že na netu není cenzura?
    I kdyby na netu někde pravda napsaná byla, a byla by popsaná do nejmenšího detailu, tak je to uplně jedno, protože se okamžitě vytvoří konspirační teorie, která je schopná relativně věrohodným způsobem tu pravdu zpochybnit.
    Každý uvěří jen tomu, co je pro něj přijatelnější. Spousta teorií, a přitom jsou všechny možné.

    .
    :airplane: :airplane: :flagus:

    • píčo, dkyby to spadlo opravdu prohořením, tak je na světě dávno knížka, kde jsou výpočty na základě kterých to spadlo. Jsou na světě takové? Jsou na světě výpočty prohoření nosných konstrukcí a jejich vliv na zmenšení nosnoti, jsou tak proč nejsou vypočítané pro dvojčata? Kde máš vysvětleno proč letadlo bylo plně natankováno když každé letadlo je natankováno jenom na let + 2-3tuny paliva navíc? Kde máš vysvětlení proč cvičení bylo ve stejný den? Kde máš vysvětleno proč hodinu nikdo nic neřešil. Zkus tady v ČR letět s letadlem, vypnout odpovídač a nehlásit se řídící věži. Do 12ti minut kdekoliv v ČR jsou u tebe dva gripeny. Kde byli 11 září? Zrovna náhodou na druhé straně země? Kde jsou záběry z kamer kolem pentagonu. Kdyby to bylo opravdu tka jak říkají proč by všechny ty důkazi nevystavili veřejnosti?

      • Jen potvrzuješ to co jsem psal..
        Jak víš, že letadlo bylo plně natankováno?
        Jak víš, že bylo nějaké cičení?
        Jak víš, že byl vypnutý odpovídač?
        Lidi vědí jen to co jim řekneš

        Nikdo nic nečekal, a podle mě nikdy nikoho ani ve snu nenapadlo, že se něco takového můlže stát.. všude pracují jen lidé a jsou omylní..

        Podle mě si jen nikdo do polední chvíle nepřipustil, že se něco takového může stát..

        No a to druhé letadlo, to zase proletělo jen díky panice, která nastala po prvním střetu..Opět nikdo nečekal, že se to stane znovu..

        Ale já připouštím všechny možnosti.. Podle mě je každá teorie kterou jsem slyšel, aspoň trochu důvěryhodná..

  15. Adamosr1 on

    Podívejte se na dukladné videa pádu těch budov…Trochu divné že, když to padalo na zem, tak 2-3 patra pod tim kde to padalo, vybuchovaly…Šlo tam vidět, jak se z tama zapráší jako by exploze. Samy hasiči vypověděli že v podzemí to x krát vybuchlo. A do toho to hořelo a železo bylo roztavený ještě x hodin po pádu. Jo přehnali to s termitem, náložema radši i v základech. Asi věděli že samo od sebe se to jen tak nesesune. Největší for? Ted před nedávnem bylo zmíněno, že hodně hasiču co se učastnila záchrané ace má rakoviny atd. Že by prach? Hovno. Termit! Každej profi střel mistr v tom má jasno už podle toho jak to spadlo.

  16. Adamosr1 on

    Ale nejlepší foor je, že se jim tam pohybují 2 velký letadla vzduchem těsně nad městem, piloti se nehlásili snad 20 min a stíhačky nikde? Nenechte se vysmát..Kdyby to neměli naplánovaný, tak by letadla byla na sračku od stíhaček už před příletem do města. Kamoš lítá vrtulníkem a říkal že každá zem to tak má, že pokud se dopravní letadlo nehlásí a blíží se městu, tak hned letí stíhačky…Lepší zabít 300 než umře 3000

Leave A Reply