Policejní zákrok proti ujíždějícímu motorkáři

26

proběhlo médii, kluk ujížděl, protože neměl řidičák a labilní policajti ho srazili, přizabili, nabourali auto a jako první pomoc mu dali kopačku a rány pěstí..

httpv://youtu.be/Djt_CCT8KX0

Share.

26 komentářů

  1. Do spoutaného,nikoho neohrožujícího se nekope.Jediná polehčující okolnost,že se sami zranili a měli pocuchané nervy.U nás asi ne,ale v některých státech je tohle dovolené.Pokud nereaguje na výzvu a nezastaví,ohrožuje ostatní,můžou tě sejmout autem.Je pravda,že na takovém místě,proti zdi a sloupu to bylo vražedné. Takhle měli štěstí všichni.Kluk i policajti.Na druhou stranu je obrovský průser,že samotné ujíždění policii není u nás trestný čin.Jen pokud při něm ohrozíš jiné lidi nebo policajty(vytlačuješ,najíždíš).

    • Naprostý souhlas. Není to správně, ale zase na druhou stranu, dokud nebudou podobní týpci respektovat výzvu a ujíždět policii, pak musí vědět, že to má následky. Vím, že tady obhajuji něco co se plno lidem nelíbí. Mě se zase nelíbí, že si tu vlastně každý už pomalu dělá co chce a není za to potrestán. Proč by si tedy pak nemohla dělat co chce i policie? Chceme přeci stejná práva pro všechny, ne?

  2. Atreides6 on

    Já bych mu naložil daleko víc! Neměl řidičák a nezastavil na výzvu. Pokud tohle udělá teď tak co udělá za pár let když nemá respekt k policii. A ještě ze sebe bude dělat chudinku zmetek! Měli ho pořádně nakopat do prdele a dát mu pře držku. Svůj trest by tak měl splacen -lepší než pokuta. + zaplatit opravu policejního vozu. Kdyby policie nechávala tyhle lidi bez povšimnutí tak kam by to vedlo zase by lidé nadávali proč nic nedělají. A jejich nasranost kopnout si do něj chápu protože kvůli tomuhle debilovi oni riskují své životy a přitom jsou to tátové od rodin a chtějí se vrátit domů živí. :handcuffs:

    • Přesně tak, měli ho o ten sloup rozmáznout. Kdesi mimo hlavní zaplacená media je popis skutečné reality. Kdy mladík není motorkář, ale jen si hraje na motorkáře, nikdy neměl řidičák na nic, je to smažka feťák který přeprodává dorgy a sám je užívá, chlastá a do školy nechodí. Takže pro mě žádná škoda. Spíš by mě zajímalo čí že je to synáček?

    • Slitování s chlapcem rozhodně nemám.Pokud někdo ujíždí policii tak tím ohrožuje život nás všech.Rozhodně není cesta ho nehonit jak to kdysi někdo psal.Ano pronásledováním zvýšíš riziko nehody,ale jiná cesta není.Pokud to tak necháš znamená to jediné.Klidně chlastej,fetuj a jezdi bez papírů a když tě budou stavět ujeď oni se na to vykašlou.Za pár měsíců by vládla naprostá anarchie.Znovu píšu,nevím jestli je to sražení legální,ale určitě je bezpečnější pro nezůčastněné než po něm střílet.Kdo má zbraň a ví něco o balistice,tak to pochopí.

  3. Kamioňák on

    To jste tu všichni uplně pojebaný že hájíte policajty který jen díky štěstí nezabili mladýho kluka ?Borec si akorát koupil mašinu a chtěl jí trošku projet a vy byste ho za to hned dokopali. Vsadim se, že ten kluk po cestě na to místo kde ho sejmuli udělal míň dopravních přestupků než každej jeden z vás ČŮRÁKŮ udělá po cestě do práce. ZMRDI

  4. Realista on

    Podle toho jak se ten jeden policajt vypotácel z toho auta tak to byla pěkná rána. Jsem toho nazoru že jsou u nás zákony co podporují zločince a grazly. Policajti to přehnali ujely mu nervy měl by udělat znovu psychotesty ale nemužete se mu divit.. je rozdil pomahat a chranit slušné lidi a ne jak tady čr nasazovat život pro zmrdy a fetaky aby pak u soudu lhali a ten soud je ještě pochválil. Kdyby na tu motorku nelezl když neměl řidičak, kdyby zastavil na výzvu policie tak by se nic z toho nemuselo stát jeto jen a jen jeho chyba že zpusobil škodu i že policajtovi ruply nervy. Takový kecy že kdyby to bylo vaše děcko na motorce takto vidiš jinak je stejne jako kdyby ho nechali jet a on by někoho srazil. Policie je nevděčná práce. Chyba na obou stranach ale zastavat se toho zmrda z motorky může jen typický český hňup a naše české presstitutky. To je realita

    • Realista on

      Jinak ano , byla to naražka na to že ten co to video tady popisoval je hňup v tomto případě. je to směšný zajímaloby mě jestli si vubec přečetl co napsal. bůůůů ten chudaček jen chtěl projet motorku bez řidičáku jen prostě nezastavil policajtum však co ti jsou tady jen pro srandu. A ti zlí policajti labilní si na něm vybíjeli bezdůvodně zlost že…

  5. pořád jak je Česká policie ubohá … těch komtářů tu jsou mraky .. a ted tu máte trochu vostřejšího „dle mě nasraného“ policistu a házíte na něho špínu ? do jednoho jste ubohá Česká chátra nebo jinak řečeno prostá lůza :-)

    neměl blbec s nimi závodit, dobře mu tak :-) !!!!!!!!!!!!!!

  6. V první chvíli když sem viděl tohle video, projela mnou zlost a moc jsem se nedivil lidem který mají na těle vytetováno A.C.A.B. Nasranej policajt kterej kope a buší pěstí do spoutanýho kluka na zemi kterýho chvilku před tim likvidačnim způsobem sundají z motorky (co asi čekali když do kluka najednou z boku ? Muže bejt nasranej sám na sebe že zkurvili policejní auto o sloup a dal si hybu o okno, když nebyl připoutanej) Sám jezdím na enduru a taky bych jim nezastavil, i když papíry mám, motrku mám přihlášenou a pojištěnou ovšem, bez značky – zasvěcený chápou. A to je mi 35 a sem táta od dvou dětí, ale prostěz principu buzerace. Za tohle bych je zažaloval za pokuz o zabití, naprosto regulérně. ALE, zas ena druhou stranu ce polici nedívím ,že ho takhle naháněli… protože potkat nějakýho šulína na terénní motorce, na sídlišti v 11hodin v noci v kraťasech je víc než divný (sám bych bez chráničů a hadrů nedal ani ránu) – Takže pravda je někde mezi, mladej zmrd na motorce(možná zfetovanej) a zakomplexovanej psychopatickej policajt. Jedno je ale divný, jak se to celý policie ČR snažila tak nějak zmést a ututlat a to sem o nich měl doedávna docela dorbý míňení.

  7. Ten zmrd na motorce měl být rovnou policii zastřelen a hotovo, byl by hned čistý vzduch od sajrajtu. Soud mu jistě napaří 11. zákaz řízení a zmrd si bude jezdit a ohrožovat ostatní lidi dál. Zastřelit a hodit do jámy, aspoň pohnojí zem a tím něco málo udělá pro společnost :-)

  8. Policejní zákrok naprosto schvaluji. Pokud nereaguje na výzvu, muže být sjetej, ožralej, může to být zloděj,… Určitě by jste nechtěli, aby vám nějakej sjetej dement na motorce zabil dítě vracejíci se z diskotéky, ne? A že ho spotanýho trochu oťukal? Může mít štěstí, že nejsem já policistou. Pokud bych jím byl a ještě bych k vůli takovému individuu naboural auto, tak i kdybyby vyvázl nezraněn, tak ho do tý nemocnice dostanu. Vůbec se jim nedivím, že maj pocuchané nervy, když nahánějí takovéto idioty pravidelně. Taky bych měl nervy. Za sebe jim dávám palec nahoru. :yes:

Leave A Reply