Kterak Slováci přijeli bránit Zemana peticí a poučovat PČR o ústavě

24

30 minutové video, které ale stojí za to. Demence lidí nemá hranice a tady se to potvrdilo. Ale u voličů toho prasete, co sedí na hradě není divu. Kráva vypasená dostala až příliš mnoho výzev.
Highlights:
00:00-20:00 policajti vs IQ tykve
20:00 vytahování báby z auta
27:00 chlapec setřel čobola

httpv://youtu.be/-P8aB4IhphI

Share.

24 komentářů

  1. Naprostý souhlas se zásahem.Petici mohla přinést osobně.Policie neměla jinou možnost.Nerespektovala výzvy.Mohla v klidu vystoupit.Respekt policajtům co zásach provedli..Není možné fungovat tak,že policista dá výzvu,dotyčná osoba řekne že na ni kašle a policajti couvnou s tím ,že to jenom zkoušeli..

  2. zajimalo by me jak by vypadala ta podpora… jestli v ten den kdy prahou chodilo tisice lidi na protest proti tomu tlustymu praseti opravdu postavi stan na podporu nemyslim ze by to melo velky ohlas, spis by to tam vydrzelo 10min nez by ji stejne nekdo hodil vejce do ksichtu…. Ja furt nevim proc se ty idioti s tema policajtama hadaj, dyt to ma vsechno stejnej konec…

  3. Policie ČR jsou tupci v kombinézách. Absolutně neznají zákon (několikrát jsem je vyškolil jako občan)… Cítí se jako něco víc když mají uniformu, pistol za opaskem a zákon na jejich straně. Je dokázáno že 87% policistů mělo v útlém věku problémy v oblasti sociologie (nedostatečná pozornost ze strany kamarádů nebo rodičů, ponižování, nikdy nic nedokázali) tím pádem se za policejní uniformou cítí jako někdo, jsou něco víc. Konečně jsou NĚKDO!!!

    • A ty, obcane, si mel pozornosti dost? Prijde mi, ze ne…

      Ses totiz asi drsnej shaft, ze si nachytal par policistu na tom, ze neznaji zakony (ve kterych se udajne ztraceji uz i pravnici), ktere sis bedlive nastudoval, aby si mel kliku a mohl sis pohonit tricko, ale jen by vytahli nejakej jinej, co si necetl, tak ses v pici jak bata s drevakama co?

      Zakony neznam a zatim nemam ani potrebu je biflovat. Ptas se proc? Protoze se nechovam jak pica.

      Ale je mi jasne, ze jakmile ti bude ukrivdeno, budes policisty honem volat, aby ti pomohli. V tu chvili bych ti tam poslal ty co si je „vyskolil“ – to bych docela rad videl.

      Jinak se pridavam k adminovi, aby ses nam pochlubil, jak je „skolis“…
      A ne, nejsem policajt.

  4. Nejsou ty čoboláci častí přispěvovatelé tady na Heavy.cz? Může to někdo potvrdit? Já jen že ty jejich konspirační teorie o tom že za to může Facebook, Američani a samozřejmě Schwarzenberg tak nějak odpovídá tomu co jsem si přečetl u posledních tří videí (zeman, revoluce atp.).

    Mimochodem zavádím na 90% diskutujících zde nový termín, a sice „Heavylůza“. Fakt smutný že je tady tolik vymrdanců, polokomančů, iq pod 100 a pravděpodobně výchova žádná.

    Jo a hlavně: Sesazení Zemana řídí USA!!!!!! Vůbec to není proto že inteligenci prostě a jednoduše serou jeho výroky, prohlášení, pozvánky a buranství, to vůbec ne, platí to USA!!! To je jasný vole, pojď to napsat do komentářů, dostaneš zelený palce! Spousta mladých životů zahozeno :-( Tak snad ta příští generace…

  5. choďte už do piči s tými čobolákmi a prijebanými nadávkami na Slovákov. Aj ja som sa za to video hanbil, že tam tá piča vyskakovala jak najatá. Ale jednu vec neznášam, keď si dva národy, ktoré spolu kedysi tvorili spoločný štát nadávajú za takéto pičoviny. Áno, mala dostať po papuli pendrekom a bola by spokojná. Ale to, že pár percent z populácie SK je jebnutých rovnako ako aj tej vašej, tak sa teraz pojebme tu a vypičujme všetci navzájom, lebo niekto je z SK. Človek sa sem príde zasmiať, ale takéto reči ma dokážu dvihnúť zo stoličky.

  6. neni pochyb o tom ze nas to cune vozraly zase tahne na vychod rusakum do naruce a myslim, ze asi tusim proc..podle me dva duvody:

    1.opilost moci a laskou k putinovi a jeho totalitnim praktikam v rusku

    2.lukoil

    Hodne lidem, a priznam se i mne, se na nem libi jedina vec, jeho radikalni pristup k akbarum, ale zacinam mit pocit, ze si tim pripravuje pudicku k totalitce. Vsichni mu budou tleskat jak se snazi nas zbavit te muslimske spiny a pritom si pomaloucku veme veskerou moc..no a demokracie udela paapaa jak ve hvezdnych valkach jak dali veskerou moc tomu temnymu lordovi v senatu aby je zbavil utlaku a princezna rika..“a takhle umira demokracie, za potlesku“:)

    V tom vidim nejvetsi nebezpeci naseho palpatina zamaskovanyho flanelovou kostkovanou kosilou:)

Leave A Reply