24 komentářů

    • Dotyční pán pokud by měl znalosti tak by nestál na přestupkové komisy již po 8x a jen za tento přestupek dostal 4500,- pokud vím, předchozí stání se dostalo i ke nejevištnímu soudu a musel zase platit. A pro pořádek i chodec na pozemní komunikaci je také účastní silničního provozu a PČR mu může dát dýchnou.
      U nás je považován za debila a veškeré jeho akce proti PČR končí jeho lehčí peněženkou.

  1. zakomplexovaná česká píča, která děla kvůli pětibábě nehorázný story, lituju ty policajty že se musí s takovýma dementama potkávat každý den. Jestli si to čteš ty srači co si vytvořil to video, tak ten policajt měl vytáhnou devitku a na mistě tě odkrouhnout….. :shutmouth: :reallyangry:

  2. jkhghjghgjgh on

    vůbec bych ho neřešil, měli ho komletně zkontrolovat a proťuknout celý auto, na to právo mají a ono by se něco našlo, třeb už jen nelegální cd v radiu zavolat celní správu a ti by ho osolili..tak na čuráka..je to dement a dělá z cajtů idioty a oni mu to chudáci ještě pomůžou..občas koukám na nějakej dokument o cajtech v jinejch zemích EU, nikde ny se s ním nesrali vytáhnou devítku a poslouchal by jak mazel..!!!

Leave A Reply