22 komentářů

  1. Ten vlasáč je nějaká vysloužilá smažka, asi mu přitom čekání někdo ukradl perník, když si chtěl z dlouhé chvíle šlehnout. Kdyby takhle hovaďáci bojovali proti zasraným papaláům co čórujou naše daně, ale to né, to je nesere, ale pár minut ve frontě a je málem 3 svět. válka. A zbytek páprdů zřejmě pospíchal do Globusu pro pleny, oni už to moc neudržej.

  2. JsteZmrdi on

    Osobně jsem jel tuhle tu spanilku :) A můžu říct, že jsem hrozně moc rád, že jsme nasrali tolik lidí ( taky jsme se snažili o co největší bordel ). To byl záměr :) a kdybyste viděli co jsme všechno zablokovali :) tohle bylo točené v modřanech.. ale jelo se až do letňan přes nuselák a centrum. asi si dokážete představit co a kde všude museli zablokovat cestu :))) těší mě to ještě teďka :)))) aloooha :rotfl:

  3. Takže kvůli maratonu při kterém je celý den ochromena půlka prahy, kterej je stejně jako tato akce schválen magistrátem nehlesne jedinej človíček, ale kvůli dvaceti minutám při kterých je „omezena“ tato křižovatka se tady strhla velice inteligentní konverzace. Všechny akce, stejně jako maraton jsou vyvěšené magistrátem dle zákona na webu, nebo na úřední desce. Tak o co jde? P.S. Pán se synem v autě spěchal na dialízu kterou mu z drtivé většiny platí stát z daní které platí i ti tuneři ze zakoupených dílů. Není to paradox???

Leave A Reply