14 komentářů

  1. spalovac on

    ADMINE kdyby jsi nekradl videa z drsného světa, pak bys napsal správný popis videa o tom že zmlácení byli neplatiči kterým půjčil peníze. Officiální text: Brutální krvavé boje v tělocvičně na internátní škole ve městě Mezhdurechensk, Kemerovo Oblast v Rusku. Video bylo pořízeno v roce 2008 a až nyní bylo zveřejněno.Profesionální fighter Ruslan Yakubov, majitel vymáhací firmy a šéf skupiny, která si říkala „Yakubovci“ dobíjel do bezvědomí dlužníky, kteří se opozdili se splátkami. Nechal si je přivézt do tělocvičny a na nich se pak pečlivě vyřádil.

    V roce 2008 doplatil na jeho nepochopitelné brutální počínání životem zaměstnanec jedné ochranky, který Ruslanovi dlužil peníze. Ruslan ho při boji dobil až k smrti.

    V roce 2011 byl Ruslan Yakubov pravomocně odsouzen na 8 let v trestanecké kolonii.
    U soudu uvedl, že je nevinný a vše proti němu bylo vymyšleno.

  2. Zkopírováno odjinud Na videu skutečně je zápasník a boxer Ruslan Yakubov.Mimo jiné to také je majitel vymahací firmy a zároveň šéf takové malé mafie,která si neskromně po něm říkala „Yakubovci“.Gang to byl slušnej, protože v celku úspěsně terorizoval celé ruské město Mezhdurechensk v oblasti Kemerovo.Divím se ale vaším reakcím vždyť on přeci jen spojil práci se zábavou,což by měla být práce snů většiny z vás… Ty hoší co tam dostávají takto na tykev jsou totiž dlužníci a žádní náhodně vytipovaní lidé…Borci v černých tričkách jsou jeho pomocníci z gangu, to co se motá okolo s telefonama to jsou takový ty rádoby přisírky a vlezdoprdelkové…to,ale budete někteří znát taky…Ruslan takto cvičil a zároveň upozorňoval na zpožděné splátky úvěrů a tak.Hlavní hrdina je ten rozsekanej týpek na konci.Kupodivu tuhle sodu ještě přežil.Bohužel o pár měsíců déle ho potkal Ruslan se svýma kámošema v centru města a týpek udělal to co by udělala většina lidí po takové sodě…vzal nohy na ramena a prchal…Za to Ruslan neutíkal ani trochu,prostě sáhl pro kvér a poslal mu ji do zad.Týpek to nedal a v nemocnici umřel.Jmenoval se Alexander Michajlov a pracoval u nějaký ostrahy nějaké firmy.Pro Ruslanovi kámoše z videa to znamenalo 2 roky každýmu a Ruslan vyfasoval 5,5-8let v trestanecké kolonii.To je trochu jiná masáž,než naše rekreační centra,takže pokud se Ruslan nezachlapí,mže to být klidně i doživotí.Za prvé tam bude mít úžasnou společnost se kterou si jistě žije hromady podobných bitek,které nebudou tak jednostranné,za druhé tuším,že jeho prdel pozná středověk a zatřetí brutální deka od bachařů několikrát za den ho jistě zahřeje. Smajlík 5Horší to ovšem bude,pokud to dá a vrátí se, protože to si ty lidi tam teprve užijí a podobné video jistě nebude poslední.Jako bonus video z odsouzení kdyby někdo chtěl pohonit (http://www.city-n.ru/view/182564.html) a v případě, že by někomu nestačila hoňka a chtěl by si to v reálu rozdat s Ruslanem,ať už ručně, nebo análně kontakt na něj.. (http://badoo.com/ru/ruslan.yakubov.7/)

Leave A Reply