16 komentářů

  1. Nedivil bych se tomu kdyby to vzal.. Já na jeho místě bych to asi vzal, i když neznám jeho majetkové poměry – 100% je na tom líp něž já, tak nevím jestli to má zapotřebí.
    Každopádně z videa je patrné, že ten kluk nehrál. A nikde ve videu není ani zmínka o tom, že by si to vzal Růže do kapsy.. Podle mě to tatík vubec nepochopil. A to jsem Sparťan..

    :laugh:

  2. Atreides6 on

    Sponzorský dar se dává za to že pak máte někde reklamu. Nikdo nevysolí jen tak 500 tisíc aby to nebylo nikde ani vydět takže je jedno jak to Růžička nazývá jestli je to dar nebo úplatek ale měli mezi sebou dohodu že nějakej kluk bude hrát a to se nestalo. pouze chodil na trenink. Jinak kokoti sou oba dva akorát Růža už je více zběhlej asi s někým vyjebat.

        • Těžko říct.. To video je dost divně sestříhaný, není tam všechno a i z toho co tam zůstalo a autor to považuje za důkaz korupce se mi to prostě nezdá. I to jak se Růžička rozčiluje ke konci videa se mi spíš zdá, že pan Palaščák je blbec a špatně si celou věc vyložil. Navíc pokud byly peníze opravdu vráceny, tak není co řešit.

  3. Mě to teda jako úplatek přijde celkem zjevně. Růžička sám říká, že by ten kluk dva roky vůbec nehrál hokej, takže v týmu byl evidentně pouze za ten „sponzorský dar“. Jenom trénoval a nehrál zápasy – holt na to neměl, ale to není ze strany Růžičky nic pozitivního. Ten kluk v tom týmu vzal místo někomu, kdo by na to hrát měl, takže tím je to pro mě jasný úplatek a Růžička křivák.

  4. Fakt? Neřekl bych, že míst na tréninku je neomezeně… Na druhou stranu, když máš vzít 30 kluků, přijde jich 80, 10 je jich super, 20 střev a zbytek tak nějak na stejný úrovni, tak vezmeš 10 borců a z těch 50ti musíš vybrat 20. Můžeš vybírat podle sympatií nebo třeba podle toho, jak tlustou obálku taťka kluka donese. Růža holt vybírá podle obálek.

  5. No nevím, vím, že Růža dělal nějaké prázdninové „kempy“ pro rádoby hokejisty s tím, že když budou dětičky za něco stát tak je s „certifikátem“ od Růži někam líp vezmou, bylo to o letních prázdninách ,sousedi tam dostali synáčka známejch z USA a platili pěknej balík a ve finále odjel chlapec plačky, že na vrcholnou hru nemá co má mít. Možná to bude to samé,ale otěcko to vidí jinak se synáčkem.

Leave A Reply