9 komentářů

  1. Naprosto logická a plně oprávněná reakce. Ten pes po něm evidentně šel a pokud neměl po ruce pepřák nebo nějakou hůl, aby se mohl bránit néně drastickým způsobem, udělal jedinou možnou věc. Přece se nenechá pokousat.
    Uznávám, že pes za to taky nemůže, bránil jen dům. Kráva je majitelka, evidentně byla doma a nenapadlo jí psa si hlídat, když se spustil alerm, musela očekávat, že někdo přijde.

  2. Welcome to America.
    Kde tě policista střelí jen proto že se cítil ohrožen. Případy kde policista zastřelí zvíře jen proto že se bál jsou tam normální věc. V tomhle případě šlo alespoň o většího psa ale když´už policista ve správě uvede že se lekl 2 kilové čivavy a tak ji radši zastřelil ( I když měl ve výbavě věci pro takovou situaci ), tak co si o tom pak myslet. Zákon policisty chrání a můžou si prakticky dělat co chtějí. Případ = majitelka chránila psa na řetězu před policistem který vyhrožoval že ho zastřelí jen proto že pes štěkal, policista reagoval tak že majitelku chytil za ruku a shodil na zem, následně vtrhnul do domu bez jakéhokoliv oprávnění a hádejte co … neměl žádný problém.
    Každá krajina má podobné případy ale žádná s nimi nemá takové problémy a neřeší je tak stupidně jako Amerika.

Leave A Reply