5 komentářů

    • Ty jsi čurák..
      Co je na tom za sluníčkářství? Tohle zacházení je podle mě zcela zbytečný, a jsou to prostě zkurvený hajzlové, když ty zvířata nechají takhle strašně trápit. Může tam pracovat pouze vylízanej bezmozek, kterej se v tom vyžívá. Chápu sice že jsou pěstovaný na maso, ale proč je nemužou zabít rychle a pokudmožno bezbolestně, to mi nechápu. Každej komu tohle nevadí je prostě hovado.

    • skull145 on

      Jaky slunickarstvi ty kokote debilni…mejte trochu uctu k zivotu kdyz uz necemu beru zivot tak at je to rychly a co nejmin bolestny doprdele to prece neni tak tezky…trochu ucty i kdyz je to jenom ,,blby,, kure v tomhle me ale lidi nehorazne SEROU kolik lidi to ani nevnima proste jako plnohodnotnej zivot…zvirata zijou stejne jako my a umiraji taky neradi je to porad zivot i kdyz mene inteligentni treba mit tohle na pameti…

      • Přesně tak, taky mě to neskutečně vytáčí. Nechápu, že ten vůl co je tam takhle zabíjí snese pohled toho zmrzačenýho zvířete, který pomalu v bolestech umírá. Co to je za zkurvenýho člověka? Takovej zmrd se mi dostat pod ruku, tak bych asi uměl bejt stejně zkurveně bezcitnej jako byl on. To bych si to i užil.

Leave A Reply