22 komentářů

    • A já bych tě chtěl u toho vidět chcípnout. Je to srabáckej nefér souboj vychcaných, škodolibých a namyšlených lidí proti připoutanému, vyhladovělému zvířeti. Býci mají obroušené rohy, aby se nikomu nakonec nemohlo stát nic, co by hrozilo ve férovém souboji. Video je fajn, jen mi tam chybí lidská krev.

        • Zkus si role obrátit. Jsi velké těžkopádné stvoření, kolem tebe je neznámý beton, navíc máš na krku provaz, aby ses nedostal příliš daleko na svobodu. Všude je spousta menších slabších zvířátek. Provokují, ale když se k nim chceš přiblížit, utečou, schovají se za svůj beton. Pár hloupějších se ti povede zranit, ale nezískáš tím nic. Nepřináší ti to radost jako všem těm zvířatům kolem, ani potravu nebo prostor, který potřebuješ k životu…

          Býk to takhle doslovně nevnímá, je to nakonec zvíře bez lidského mozku, ale člověk ten mozek má. Dokáže chápat, někdo se dokonce dokáže vcítit do frustrace a bezvýchodnosti situace silného, ale hloupého zvířete. Ty jsi asi jen to lidské zvíře, které si rádo dokazuje moc nad bezmocným a náležitě si to užívá.

      • Ale tohle není souboj, to si pleteš s koridou. Tady před těmi býky pouze zdrhají. Vyvrátím teď některé omyly, které si lidi přimysleli, aby tak prohloubili domnělou odpornost těchto běhů s býky. Zaprvé, zvíře není vyhladovělé, je to normálně krmený a stravovaný býk. Zadruhé, býci většinou obroušené rohy nemají, proto je při těchto slavnostech tolik tržných a bodných zranění. Je to takovej adrenalinovej sport. Zatřetí, býci nejsou přivázaní, jen mají na krku provaz pro případné chycení, kdyby byl nějaký průser.

  1. Daviidesek on

    Můj názor je takový, že je to hnus.Proč je maji na provaze, když se cítí jako takový frajeři, tak mají jít do ohrady, pustit tam 4 býky a 20 lidí a chtěl bych je vidět, jak by se tvářili.Když je to jejich adrenalin, hlavně, že dělají na býka všelijaký černošský chvaty a když se rozeběhne, tak všichni utíjaký jak dementi a je jim jedno, jestli tam ušlapou člověka, hlavně, že jsou pryč.

  2. Kterej idiot muze napsat ze je tohle tyrani či trapeni ?? Tyhle zvirata jsou chovany na masa popripade na mleko, uz jenom to je v podstate trapeni a myslim ze vetsina z vas maso stejne ji a je jim uprimne jedno jestli je jejich maso z bejka kterej behal po meste a honil lidi, nebo z bejka kterej byl nekde na pastve…. :X-P:

Leave A Reply