Příprava čerstvých žabích stehýnek 8 By admin on 12.10.2011 Fůůj Malajsie se už léta snaží zakázat stahování kůže žab za živa.. marně.. Share. Twitter Facebook Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr Email
true on 12.10.2011 15:05 no fuj mi to nepřipadá je to jak kuchání ryb. Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit
Zbrojovak on 12.10.2011 15:48 zmrdi zpičení, radši bych svlíkl z kůže tu mrdku černou ! Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit
Mathes on 12.10.2011 17:09 Jinej kraj, jinej mrav… Jinak není nad čerstvost ;-) Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit
-DR- on 12.10.2011 18:51 Z jakého důvodu je stahují za živa a ne za mrtva? Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit
Kecirij on 12.10.2011 21:25 asi to je to maso křehčí Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit
Drgy on 13.10.2011 00:24 Uplně boží hudba k tomu. Jinak souhlasím. Hned bych si dal :rotfl: :rotfl: :rotfl: Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit
vyfuck on 13.10.2011 13:27 a nebolí to ty žabičky? ?:-) Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit
8 komentářů
Do naha:D
no fuj mi to nepřipadá je to jak kuchání ryb.
zmrdi zpičení, radši bych svlíkl z kůže tu mrdku černou !
Jinej kraj, jinej mrav… Jinak není nad čerstvost ;-)
Z jakého důvodu je stahují za živa a ne za mrtva?
asi to je to maso křehčí
Uplně boží hudba k tomu. Jinak souhlasím. Hned bych si dal :rotfl: :rotfl: :rotfl:
a nebolí to ty žabičky? ?:-)