14 komentářů

  1. Tak co komu budete verit,odbornikum nebo vlade(i kdyz nam po tisicileti lze,klame a zneuziva,historie je mi svedkem).Myslim si ze vetsina samostatne myslicich lidi si o tom uz svuj obrazek udelala,a pribyva jich.Kazdopadne 100% nevime nic na to bysme potrebovali ocity svedectvi pachatelu nebo priznani vlady nebo tam bude vzdycky ALE a bude tu stale zastup lidi kteri budou obhajovat vladu USA a verit jejich bachorkam,bohuzel.

    • Dokumentů je spousta.Je to jako když mluví ekonom levice a po něm ekonom pravice.Každý vychrlí čísla,zní to důvěryhodně,ale vysledky jsou úplně rozdílné.A pokud jsi nestudoval 5 let ekonomiku a dalších 5 let nepracoval ve finančnictví nemáš šanci pochopit kdo kecal a kdo ne.Tohle je stejné.Existuje spousta dokumentů které přesvědčivě budou zastávat vládní teorii.A ty si můžeš vybrat.Přesto věřím vládě.To že je sposta fanatiků kteří rádi umírají ve jménu Aláha je fakt.To,že ti útočníci si platili pilotní kurzy na trenažérech je fakt taky,že se téměř neučili přistávat vypověděli zaměstnanci instruktážních firem je fakt.A proč se k tomu hrdě přihlásila celá Al Kaida a to nejen na televizích jako CNN nebo BBC ale třeba na AL Džazíře kterou USA rozhodně neovládají..Pak jsou tu tisíce svědků kteří letadla viděli či znali teroristy.A spousty jiných studii které tvrdí,že požár tak obrovského množství kerosinu+náraz letadla pád dvojčat zapříčinili.

      • No to s tou levici a pravici neni dobry priklad.Tady se jedna o dva tabory odborniku,odbornici zaplaceny vladou a nezavisli odbornici ktery z toho nemaji zisk….kteri z nich maji vetsi duveryhodnost ? JA vladnim teoriim neverim at je jaka je protoze uz z historie vim ze vladni teorie se casto zakladaji na lzi,nepravde a deziluzi obyvatelstva.Nechapu jak muzes verit kterekoliv vlade.Kazdopadne ja verim ze to byli teroristi co nalitli do WTC ale neverim ze pad WTC byl zpusobeny pozarem a neverim tomu uz hodne dlouho.

        • Máš pravdu,že nezávislí odborníci jsou určitě důvěryhodnější.A ta pravice a levice fakt není dobrý příklad.Jenže pokud to byli teroristi co nco nalítli do WTC proč by ho někdo ještě odpaloval a shazoval dolů.I takhle by tam byli stovky mrtvých.I tak by to byl obrovský průser.Samozřejmě že vládám se 100% věřit nedá…to souhlasím,ale mě chybí logika..Proč?

        • Atreides6 on

          Ale sakra chlapi kdyby jste věděli dopředu že padne WTC tak si pomalu dopředu nenápně zkupujete akcie firem které pak zaručeně vyletí nahoru. Navíc proč si držet měnu dolarů když její kurz spadne dolů. Tohle extremě pomohlo Euru aby posílilo skokově. Prostě nedůvěra v americký trh který byl do Té doby považován za nezranitelný a ejhle. Možná je z atím vším úplně něco jiného co ani nemáme vidět a proto nám předhazují konspirační teorie abychomsi nevšímali skutečných věcí jež probíhali v pozadí připravovaného shozu WTC. A co naše vláda myslíte že premiér je někdo??? vždyť je tady spousta nadnárodních firem jež mají miliony jako drobné a právě tihle lidé v pozadí o kterých an nevíme tak Ti určují jak na tom naše země bude a ne nějaké loutky co hrají divadlo pro obecenstvo jako jsme my všichni. Holt nemůže být každý horním kamenem na piramidě nejdříve musí být spoustu šutrů uplně na zemi po nichž je šlapáno nejvíce.

  2. Konspiratori jsou pomatenci a vetsinou velmi hloupi lide…Vcera jsem nad pivem poslouchal idiota co mel sotva zakladku, ze na 100% si to shodili americani… Tise jsem trpel.

    Pak rekl ze kdyz je nekdo teplej, tak je vlastne nemocnej, mel by se lecit nebo upalit.

    Tolik k lidem co razi teorii, ze si to shodilo USA. Vypatlanci, kterejm konspiratori na Youtube nalejou do hla uplne vse. Zmanipulovany ovce co jsou presvedceny o pravde, pritom jsou jen k smichu.

    • Ha ha si to vystihl, léčit a upálit ses měl ty.. Jako promiň, ale když je někdo teplej tak nemocnej je. A jsme u toho, všechny problémy(politika v naší zemi) se řeší u piva a pak se tiše „trpí“. Všude kam vlezu na forum tak všichni řvou jak se maj blbě to samý v hospodě, ale pak mlčí…Když jsi takový hrdina který toto napíše do diskuze, proč jsi tomu člověku nějak nezačal argumentovat? Já ti to řeknu protože si zbabělec co tiše trpí.

  3. Nechci vám nic říkat, ale tohle není ani jedno z dvojčat. Video je POUZE o tzv. budově 7 což byla jedna z budov celého komplexu WTC. A která spadla o dost hodin později. Tipuji, že měla narušenou statiku a tak se jí rozhodli sami odpálit, aby předešli horším následkům po tom, co by se zřítila na okolní budovy. Vzhledem k tomu časovému rozpětí po nárazu letadel a pádu této budovy 7 předpokládám, že byla v ten okamžik již úplně evakuovaná. Nevím sice proč to nepřiznali, ale dělat kvůli tomu z letadel a jejich nárazu do dvojčat vymyšlenou pohádku je fakt totálně z cesty… to byste taky mohli dopadnout tak, že začnete nosit alobalový čepičky…

Leave A Reply