12 komentářů

  1. pan koleno on

    Ty vole, já nemůžu:
    Ta mařka nemá ve tváři nic. Ani náznak nějaké jiskry nebo zaujetí, nebo nedej bože vzrušení.
    Prvních 6 minut nedělá doslova nic, než že šustí s podprsenkou a tváří se u toho, jakoby doplňovala psí žrádlo do regálu v kauflandu a někdo se jí zeptal „už vám někdy někdo řekl, že vypadáte jako Lady Gaga?
    Pak jsem to posunul na desátou minutu a hádejte co? Přesně tak! Dara stále šustí s podprsenkou (nepouštějte si to na fullscreen nebo z toho nekonečného vlnění prsama dostanete, tak jako já, mořskou nemoc). Do toho jí kameraman a regiseur v jedné osobě šeptem dává instrukce, což velice přispívá k „elektrizujícímu erotickému dusnu“ :-D
    13:10 Dara došustila a sundala si podprdu!!!
    Pak opět nekonečná sekvence z instruktážního filmu pro ošetřovatele skotu „manipulace s vemeny“
    20:44 Dara si sundává gaťky, začíná si mastit pipku a po obdržení instrukce „a vzdychej“ začíná vzdychat.
    23:35 vytáhne z pod polštáře vibrátor a začne ho olizovat. Mohu při této příležitosti udělat mezi přítomnými čtenáři a čtenářkami malou anketu? Otázka pro muže: Vzrušuje vás, když dívka olizuje vibrátor? Otázka pro ženy: Vzrušuje vás olizování vibrátoru? Děkuji.
    Kolem 24:25 přichází na řadu další aktivita – vložení vibrátoru mezi prsa a mačkání prsů k sobě. V této fázi (prakticky v polovině filmu) to vypínám a jdu se věnovat něčemu mnohem vzrušujícnějšímu – třídění účetních dokladů. Pak mně řekněte jak to dopadlo.

Leave A Reply