25 komentářů

  1. JardaJaryn on

    Tak to je fakt magor. Zamindrákovaný chudák, kteý si ventiluji komplexy drahýma botama, prací v taxislužbě, arogantním, vulgárním chováním a bůh ví, čím ještě. Takovým neandrtálcům by neměli ani dávat řidičské průkazy, natož pouštět mezi lidi. Pak má svět k něčemu vypadat.

  2. asi tu taky budu za černou ovci,ale s tim rozkrádáním státu měl pravdu, s černejma (cikánama)taky a nemusí to být nácek jak tu někdo tvrdí,taky mám kolikrát vztek takhle vyšiliovat, když vidim co se v tomhle podstátě děje, je tu neskutečnej bordel a lidem je to jedno,pak takle někomu holt dojde tpělivost.

  3. Zákonné normy jsou postavené tak, aby jim porozuměl každý „normální“ člověk. Slušný, neslušný… Tenhle není v normě – je alespoň v normě pro odebrání řidičského oprávnění. Nebo snad pár flastrů za pásy ve městě, když se věčně vystupuje je horší…a řidičák do čistírny?? ZÁVĚR: Zdravotně nezpůsobilý k řízení motorových vozidel a bůh ví k čemu ještě! Př: Co když potká někde – řidiče-ku, co lehce zazmatkoval-a. …rozseká jí? …nebo její auto, které má půjčené a ujede?!?

Leave A Reply