50 komentářů

  1. je to osklivy. souhlasim s komentem vyse – „jak si tohle muze nekdo dovolit k zive bytosti?“

    ovsem jsou to jenom zvirata. mnohem osklivejsi je, co si delaj mezi sebou lidi. a u takovejch videi tady tyhle srdcervouci vylevy soucitnejch a zaroven hrozne namakanejch internetovejch hrdinu a samosoudcu nevidam.

    nejsmutnejsi je totiz to, ze zdejsi uhrovity onanove s nudli u nosu a hovnem u prdele prejou to samy tomu cloveku. oblibene je prizdisracske, ale klasicke „daj ho sem ho rozjebem“ a podobne, jehoz autory jsou vesmes neduzivy hovadka, o ktery by si nikdo neoprel kolo – z estetickych i z fyzikalnich duvodu.

    zvireti to neprejete, ale cloveku jo?

    je to divnej svet…

    • Musím jenom souhlasit, lidi pomalu přestávaj rozlišovat mezi lidmi a zvířaty, tahaj si psy do postele, jednaj s nima jako s miminama a nedochází jim, že je to prostě jen zvíře a tudíž potenciální potrava. Ale i tak, borec by si zasloužil aby mu v krimu udělali z prdele větrník, protože tohle je vypatlanost nejvyššího řádu…

    • Daviidesek on

      Nechci se vás nějak urazit, ale nejste oba náhodou z vesnice?Protože vesnický lidi (né všichni!!), ale berou zvířata jako další přírustek k zvířatům, ale městský lidi „většinou“ berou zvíře, jako kamaráda, nemají doma slepice, krávy apod, takže zvíře je pro ně takový mazel.
      Je pravda, že lidi se k sobě teďka chovají jako prasata, nepřál bych toto člověku, ale ruku na srdce.
      Pořád se povídá, jak jsou věznice plný a já nevidím jediný důvod, proč z mým těžce vydělaných peněz mají být odváděný daně pro nějakýho debila co dokázal zabít člověka?Když dokážeš zabít, tak dostaneš smrt a klidně tímto způsobem.Nevím, proč jim mám dávat peníze na to, aby měli co do huby, když se chovají jako … nevim co, protože bych i zvíře tímto urazil.

      • „…kdyz se chovaji jako…nevim co“

        poradim ti: chovaji se jako lidi. je potreba si priznat, ze lidi se chovaji i hnusne, i to je soucast lidstvi. vzdyt se staci podivat na zpravy.

        muzes to navenek odmitnout, prohlasit, ze „to nejsou lidi“ a poslat je na smrt. to je ovsem alibismus nejhrubsiho zrna a pod rouskou hezkejch kecu jsi nakonec stejnej jako ty, ktery odsuzujes.

        nebo to muzes akceptovat, protoze kouśek z toho mame v sobe kazdej, a diky tomu, ze si to priznas, ze pochopis, ze lidi jsou i zli, budes moct s tim i se sebou neco delat.

        neni to lehka volba.

    • já bych si s prominutím neopřel kolo o tebe ty blbe, jestli je pro tebe smutnější a amorální to co tu píšou diskutujicí než to co dělá to hovado na videu,tak by ses měl léčit (pokud tomu tak už není a nepíšeš sem z klecovýho lůžka z Bohnic),jestli nedokážeš pochopit to,že normální myslící, člověk s mozkem (ne to hovado na videu bez mozku nebo ty) by tahle týrat zvířeti nemohl, tak jsi zralej na to, aby ses při dalším pohledu do zrcadla pořádně propleskl. Člověk se snad narozdíl od toho zvířete umí obhájit a i bránit, tak pro příště zkus najít kousek něčeho rozumnýho v tom tvým pidimozku než začnej plivat kolem sebe.

        • ale ale, hosanku, nevsim jsem si, ze bychom si spolu vymenovali nejaky argumenty. ja jsem napsal, jak veci jsou, a protoze potrefena husa vzdycky zakejha, ty jsi zacal dychavicne kejhat o stosest. pokud jde o argumentaci – proplesknuti a klecovy luzka, to jsou argumenty jaksepatri, jojo. krasne zapadas mezi ostatni zdejsi internetovy hrdiny a intelektualni obelisky.

          takze je konec mesice, tatka te zase posle za babcou do domova duchodcu, at z ni vymamis duchod, za dedou do eldeenky se vypravite ale fakt uz pristi mesic, dyk si to slibujete uz druhej rok. ted jeste povesit na web jaks vcera natocil kluky z devitky, co zkopali dva zmrdiky ze zvlastni, pac jim nechteli dat dvacku, cestou z housli plivnout na bezdomovce a nakonec na fejsici delat ze jsi uz plnoletej, svalnatej a ze bys fakt vsechny cigose zplynoval…

          ale hlavne, hlavne: nezapomenout zastrihnout drapky Delince, objednat Oliverka na kosmetiku, uz tyden nebyl, pokecat s kamosem o veganstvi a mit z toho cool pocit, mrknout na Zachrante Willyho a pred spanim si mak vymastit kladu pri predstave sukacky s velrybou.

          good luck.

  2. Ani nejde rict jak strasne bych takovy lidi mucil… Jak tady vubec nekdo muze psat ze to je jenom zvire a je mene cenny :pissedoff: delate ze sebe vladce planety nebo co? Nejsem zadnej vegan a chapu ze se zvirata zabijej, ale tohle je normalni tyrani bezbranejch tvoru a je to uplne stejny jako by nekdo bezduvodne tyral bezmocnyho a nevinnyho cloveka.

  3. Jinak, k těm diskuzím člověk X zvíře … Když je to zmrd a přejou mu chcípnout, tak proč ne? Podle mě je snad jedno, jestli něco takovýho páchá na zvířeti, nebo na člověku. Myslet si, že mám větší právo na život jen proto, že jsem člověk (nejskvostnější bytost na Zemi), je dost egoistický, arogantní a vlastně hloupý. Člověk je v koncích, je to degenerovaná a přešlechtěná břečka. Éra tohoto živočicha končí. Proto nikdy nepřispívám na lidi, když se vybírá. Jen na zvířata. Lidí je jak sraček a nezaslouží si to.

    • egoistický, arogantní a hloupý je prat smrt cloveku.

      a hloupa je predevsim tahle modni vlna radoby hlubokomyslnejch uvah o tom, ze zvirata maj nejaky prava, ze jim lide jsou neco dluzni, ze jsou zvirata lepsi nez lidi. „pravo“, „dlužit“, „lepsi“ – to jsou vsechno konstrukty, ktery jaksi vytvorili a pouzivaj lidi, vime? zviratum je to sumafuk. ale na tom by tolik nezalezelo, kdyby ruku v ruce s tim pritroublym vzyvanim zvirat neslo soucasny znevazovani, ponizovani a lhostejnost k lidem kolem nas.

      kurva kdyz se nekde doctu, jak nejakymu coklovi transplantovali ledvinu a stalo to tolik co postavit pulku nemocnice v afghosi, mam holt pocit, ze je neco spatne.

      • TheCrackAttack on

        Lojza: Ty máš v té hlavě dobře vygumováno. Je jedno jestli si prase,kráva nebo člověk.Když se najde kretén co do tebe bude bodat vidlemi nebo ti šlapat na hlavu,tak to stejně ucítíš.A co má společného nějaká transplantace u psa s týráním zvířat? Ty jsi naprostý ubožáček a ani asi nevíš co znamená slovo „arogantní“.. protože mě rozhodně nenapadá souvislost mezi přání někomu smrt a arogancí.Ty si vážně čůrák.. vědět jak vypadáš a potkat tě,tak tě srovnám se zemí za takové kecy.Jsi fakt jen malý zkurvysyn,nic víc.

        • cumacku, to, ze tebe nenapada nejaka souvislost, neznamena, ze ja neco nevim. znamena to jenom, ze tebe nenapada souvislost.

          ale chapu, ze ke mne citis jakousi iracionalni averzi (dohledej si ta slova). pro hloupy lidi jako ty jsou lidi s normalni inteligenci jako ja vzdycky neprijemny. a koneckoncu to byva i naopak.

          a nez me pujdes srovnavat se zemi, nezapomen si utrit nos. papa.

        • to TheCrackAttack: tim ze mu nadavas a vyhrozujes nicemu nepomuzes a nic nezmenis ba naopak je to k smichu.
          to Lojza: tady jde o to ze kdyz nemas rad zvirata, tak proc si je kurva porizujes… A kdyz uz si narazil na tu transplantaci organu u zvirat, tak v tom nevidim nic spatnyho, kdyz na to clovek ma, tak proc ne?

      • Lojzo: Je nejskutečné co jsi sem vložil za hloupý komentář. Nad tímto zůstává rozum stát. Nic méně musím sem připsat svou reakci, jelikož píšeš že zvířata nemají žádná prává, že jim nic nedlužíme a že jim je jedno co snima bude. My jako lidstká populace jsme jim sebrali prakticky vše, zmenšuejme jejich počty, hubíme je dle naší potřeby, tím padádem je utlačujem, jelikož neumí mluvit nebo se bránit naším vynalezavím prostředkům tak jsou pro nás proste nic, taková „postradatelna složka“ tak to berou ti kteří o tom rozhodují že? A tak jsi to chtěl říct i ty. Zní to jako by jsi vyzdvihával lidskou rasu někam k oblakum, jako že my jsme ti nejdůležitější, nejlepší a nepostradatelní… Právě že My jsme ta chyba. V této společnosti se cení penize (to je ten barevnej cancour) určitě ho znáš ten papírek, ten kousek papíru který rozhodne o životě a o smrti, radosti a smutku, bohatství a chudoby. Tím chci říct že ty nemůže za svůj hloupý komentář, neber to ani jako polehcující okolonost. Může za to splečnost…. V lidském životě nastane chvíle kdy penize nebudou znament nic, pak uvidíš, kdo je zvíře… a dožiješ toho…

        • bejby, nez zacnes poucovat, zkus si trochu utridit myslenky. zaprve, „tak jsi to chtel rict i ty“, to je to nejhloupejsi, co muze clovek vypustit z huby. ja jsem to chtel rict tak, jak jsem to rek – ne tak, jaks to rek ty. rozdil mezi dvema ruznejma lidma by ti mohl byt jasnej.

          zadruhy, „my jsme ta chyba“? pokud jsme chyba, jaktoze ji priroda dopustila? prirozenym vyvojem pak je, ze priroda si nese nasledky sve chyby sama. pokud nejsme chyba, jsme soucasti prirody, a je prirozeny vsechno, co delame – a nic z toho nemuze bejt proti prirode a nic jsme nikomu nesebrali. pokud nejsme soucasti prirody, je nesmysl prohlasovat, ze je nase povinnost, abychom se chovali v souladu s ni.

          kapisto?

          btw, jak pisu vyse – tyrani zvirat mi vadi a je pro me nepochopitelny. ale mnohem vic mi vadi kecy toho typu, co tady plodis ty. pro me je lidskej zivot vzdycky nad zivot nejakyho cokla nebo mloka.

          ovsem to tvoje sebemrskacsky zavrhovani cloveka a vzyvani zvirat je skutecnosti alibistickou vymluvou, pod kterou skryvas nechut nebo lenost venovat cas a energii lidem kolem sebe.

          ono je jednodussi nezrat maso a posilat par kacek ekoteroristum – a namlouvat si, ze tim pomaham svetu.

    • Lojzo, já nestavím život zvířete nad život člověka. Jen je to pro mě srovnatelný. Stoupni si třeba v Brně na hlavní nádraží a chvilku se rozhlížej kolem sebe. Jestli ti ani pak nepřijde člověk jako svinstvo zeměkoule, tak pak už nevím. Člověk má jen navrch vůči zvířatům tím, že je inteligentní. Nicméně, inteligence není podmínka pro přežití, takže stejně za chvilku vychcípáme :-))

        • ale at jsem hloupej clovek. hlavne ze nejsem vygumovanej ekopozer.

          jinak jsem si vedom tech veci, co mi vytykas, aby ses schoval pred argumentama:

          oproti tvym prispevkum a ostatne i prispevkum vetsiny zdejsich virtualnich hrdinu v mych prispevcich 1) absentuje negramotnost stylu (at uz to je podle tebe cokoli), 2) chybi hrubky 3) prebyva myslenka. uvedomuju si, ze se tim vetsine internetovych intelektualnich velikanu vymykam. nic s tim ovsem nenadelam.

Leave A Reply