43 komentářů

  1. Euthanasia: ty si asi pěkný zakomplexovanec, píšeš tu sračky. Kdo mu závidí? Že si z něho dělá někdo srandu? Srandu si dělají lidi i z normálních nemajetných ty chudáčku. Komu se chceš zavděčit? Vsadím se, že si jeden z těch šichťáků co musí za pár korun pracovat aby se projeli ve 4- kovém golfu. Raději si běž za pár svých zarobených korunek koupit malbora, abys mohl machrovat před jinýma a doma žereš suché rohlíky

  2. TheCrackAttack on

    Rytmus je koště a vždycky bude.Já poslouchám Moja Reč a to jsou týpci co mají jistě také poměrně nahrabáno,ale nepotřebujou to rapovat v každém tracku.A to jsou u mně pravý páni.Jinak pro blbce: Neposlouchám ho né že bych mu záviděl,ale proto že je jeho alba jsou jen jeden velký diss.A abych si koupil album a poslouchal jsem jaký jsem kokot a ať jdou všichni do piče,to mě fakt nebere.Prostě dělá hudbu pro děti.Jinak že vydělal cash,z něj nedělá dobrého rappera.. to vydělal i Leoš Mareš x)) A jako rapper a moderátor stojí stejně za hovno.

  3. Jointer on

    eště tam chybý video jak Rytmus Spleskal Kazmu a jinak prostě rytmus neni kokot jenom vyste kokoti .. jeden támhle řekne že rytmus je čůrák vyste se toho chytli a rozšiřujete to jako nákej vyrus .. a přitom ani nevýte proč vám rytmus vadí ,,, :peace: :peace: :peace: a nemusíte odpovídat zase zbytečně moc chytrýma kecičkama =)

  4. olivie23 on

    Mě jen udivuje, jak každý s prominutím kokot,který se zastává Rytmuse, vůbec neumí psát. To je nějaký mor? A ty pane Euthanasia Ty pomlč, protože jak je vidět, tak ty by jsi se na vysokou nedostal. Nejdřív se nauč přemýšlet,pak se vrhni na učení gramatiky a pak zkus napsat nějakou myšlenku do teenagerského časopisu!!! A víš co? Skoč do zdi! :cow2:

Leave A Reply