11 komentářů

  1. Odhaduju, že ten náraz byl tak v 50 – 60 km/h…naštestí ho trefil na předek auta, takže si podle mě dolámal jenom nohy, ruce, kdyby to vzal na dveře, tak má rozlámané žebra, páteř, poranění vnitřních orgánů…No, škoda jenom, že místo té motorky tam nejela plně naložená Tatra, řidič toho auta by si příště rozmyslel, než by takovou blbost udělal znovu…jj, Tatra nezná bratra…
    Jinak to Michal – ale hovno, stačí když máš na moto otevřený výfuk, jedeš po městě předpisových 50, ale každá si myslí, že jedeš aspoň 100 km/h…asi tak…viděl jsi jenom okamžik nárazu, žádnou znáčku o max. rychlosti, ani nevíš kolik ta moto jela, než začal borec brzdit a kolik měl na to brždění času (z jaké vzdálenosti) atd., tak nechápu jak můžeš vynášet nějaký soud…při každé nehodě moto vs. auto říkám, že vina je i na straně řidiče motorky, protože nepředvídal – když jedeš na moto, musíš počítat s tím, že ti, co jedou v autech, jsou kokoti a dělají kraviny, nedívají se do zpětných zrcátek, nedívají se při odbočování z vedlejší na hlavní apod. – prostě musíš počítat s tím, že tě chtějí zabít, podle toho taky jezdím…

    • ale hovno.. ty nazyvas ridice aut kokoty, ponevac se neposerou z kokotku, pardon, ze skilleru na krutejch masinach. jo, maj bejt za volantem furt napjaty, jestli nahodou nejakej uhrovitej curak nejede po meste dvoustovkou – protoze si na rovince v delce 48 metru od kasny ke kruhaku u samosky potrebuje postavit pero v delce 48 milimetru. co na tom, ze musi zas hned brzdit, dyl mu to pero beztak stat nevydrzi..

      a jinak.. predpisovych 50 po meste, to je fakt dobrej vtip…

      ale mas pravdu, ze u prakticky vsech nehod, kde figuruje motorkar, tak je vina na jeho strane. vcetne tyhle. ale ne z nejakyho obskurniho duvodu, ze ho chtel otec tri deti (ze kterejch mu zbylo jedno na voziku pote, co mu kruta masina prolitla autem) zabit, ale z duvodu velice prozaickyho:

      jezdej jak prasata.

      a nejvetsi debilove jsou ty, ktery si to omlouvaj tim, ze automobilisti jsou jakoze nepratele a kokoti ze a oni sami jsou ti, kterym ty silnice jakoby spravne patri, ponevac oni prece jezdit umi.

      a nedochazi jim, ze jsou holt jenom ucastnici provozu jako kazdej jinej – prumeru se vymykaji jen hodnotou IQ a prumernym dosazenym vekem: oboji se pohybuje shodne kolem 25.

Leave A Reply