39 komentářů

  1. uchylarna nejvetsi. vsechny tyhle bojovy cokly patri utratit.

    odpovidajicim zpusobem vyslechtenej a vycvicenej pes patri na voditko slepci, do rukou horsky sluzbe, policii. jeste tak na dvorek. proste tam, kde je k necemu dobrej.

    lidi uz nevedi roupama co by, tak se rozplyvaji nad tim, jak zabijecsky plemena skacou do dalky (kdyz obcas ukousnou decku pul obliceje, neda se nic delat, je to holt jejich prirozenost, ze), platej desetitisice za nesmyslny papiry, psi kosmetiku a psi hrobky na psich hrbitovech.

    lidi venujou zivoty smradlavejm coklum, misto aby je venovali lidem kolem sebe a sobe samotnym.

    je to k zbliti.

        • ale di ty mudrlante. prave ze zaslouzi. je treba si priznat, ze lidi jsou proste i spatny. ze mnoho lidi holt neodpovida nasi predstave o tom, jak by se meli chovat. a ze holt jsme vsichni lidi. nemusim mit vsechny rad, se vsema souhlasit, vsem ustupovat. jen pohlidnout realite do tvare: TO VSECHNO je lidstvo.

          pokud se ti to nelibi, alibisticky muzes prohlasit, ze nektery lidi „nejsou lidi“ a pak si tim omlouvat, zes je dal „utratit“. pokud ti ovsem takovej postup prijde lidsky, ze ano. uz tady par takovejch bylo.

          anebo si muzes vycvicit nejakyho ratlika, aby te poslouchal na slovo, namlouvat si, ze k tobe citi „lasku“ a ty k nemu taky. i tak muze clovek citove degenerovat, ze sve emoce vztahuje k vecem (zvirata jsou samozrejme jenom veci), a ty veci pak povznasi nad lidi.

          oba pristupy lze prirozene kombinovat dle libosti.

          skutecne, z tebe a tobe podobnejch by clovek blil.

        • nic si cvicit nebudu zadny zvire nemam a ani nechci spis z tebe by clovek blil pokud to neni clovek nezasluhuje si to zit jo? takze mi chces rict ze neprisposobivej „clovek“ co nedoakze nci jinyho nez si chodit pro davky rikat jak je bezmocnej jakej zlej je rasismum a sam andava na druhy kvuli rase? kdyz rekne ze nema rpaci tak co am delat? tak at jde do skoly a vyuci se jako kazdej normalni clovek jeslti to vidis z hlediska toho ze kazdej je clovek protoze je homo sapiens sapiens budiz ale takovy lide jsou jen spodina a odpad spolecnosti a nemelo by se na ne nahlizet jinak jak na ostatni na vsechny stejnou merou ne? a ne za tamhle nekdo z jinou barvou pleti skoro zabije kluka ale nic za to nedostane ale kdyz nekdo zapali barak v kterym aniíi nemeli lide jiny barvi pleti co delat a nikodo pritom nezabije jen zrani a dostane 25 let? neprijde ti to trochu nefer? a ja o sobe neprohlasil ze jsem clovek mozna sem stvura za svoje nazory mozna bych je jak rikas „utratil“ ale nekdo takovej tu byt musi nekdo musi sjednat poradek a to ze jsou zvirata veci ej jenom proto ze tak je to v zakone spis z tebe by clovek blil kdyz se muzes posrat z videa kde je soutez ze psama to ze nekomu ukousne kus obliceje tak at za to ale nese zodpovednost ten kdo se o psa ma starat

        • doomer: nejak ses do toho uz zamotal, vid.

          ale zase te cti, ze do toho jdes srdcem, ze pises tak plamenne, az se ti pletou pismenka, slova i myslenky. ale je fajn, ze tu hodlas sjednat poradek, vsichni na tebe cekame;-xP)))

          jen bacha aby sis ze samyho spravedlivyho hnevu neucvrndul do slipecku.

    • Zas hádka o ničem :) Lojzo, vím co chceš říct, pochopil jsem tvou myšlenku a víceméně s ní souhlasím. Jen mi furt nejde do hlavy ta tvoje věčná téze, že zvíře je jen věc. Zajímalo by mě, jakým způsobem jsi na to došel.
      Jinak, to dítě, kterému tenkrát pes ukousl půlku hlavy, to byla německá doga, ne pitbul :) Za další, s těmihle „bojovými plemeny“ mám daleko lepší zkušenosti, než třeba se zákeřnými německými ovčáky, o kterých už ale nikdo tak škaredě nemluví žejo …
      Jo, to s tim povyšováním zvířete nad člověka … Nevim, musíš uznat, že má člověk radši svýho psa, kterej sice slimtá a smrdí, než zfetovanýho bezdomovce somrujícího v Brně na nádraží, kterej slimtá a smrdí taky :) Ten podle tvojí filosofie taky lidské společnosti přispívá a zlepšuje ji? :)

    • bobecku, hlavne se uklidni.

      jestli sis nevsim, tak prave o to clenstvi v rodine „atd“ tu jde. ze lidi jsou schopny si udelat z cokla sobe rovnyho, a jednim smahem by zaroven poslali lidsky bytosti do plynu.

      zadnyho cokla jsem nikdy nastesti nemel, a prave proto dokazu pochopit – kdyz to vidim kolem sebe – jaka to je uchylarna.

      nikdy to naopak nepochopi ty, co maj uz vymasteno a z pejska maj bratricka. pricemz s vlastnim bratrem treba uz leta nemluvej.

      ty nikdy nepochopej, jak jsou mimo.

      • Comtessa on

        Já ti nevím Lojzo, ty na mňa působíš dojmem protivného, mrzutého a věčně podrážděného člověka, který má možná z něčeho komplexy,možná ne, ale bojuje proti všem a všemu. To dělají lidi co jsou sami a kopou kolem sebe, i když to neni k ničemu dobré. Tady v diskuzích má každý právo říct svůj názor, tak nemusíš každému jednomu po druhém vnucovat ten svůj.

        PS: Až mi budeš psat, že sas o tuto moju amatérsků analýzu neprosil a jak strašně to není pravda, tak buď slušný a nerozčiluj sa – není to zdravé :-*

        • Bejby, supr analyza. Jenom jsi jaksi nerozkryla, pokud tu ma kazdy pravo rict svuj nazor, proc nektery nazory diskvalifikujes jako „vnucovani“.

          Driv nez reknes, ze jde o zpusob formulace, zeptam se te, jestli vhodnym zpusobem formulace je treba tohle:

          „odpovidajicim zpusobem vyslechtenej a vycvicenej pes patri na voditko slepci, do rukou horsky sluzbe, policii. jeste tak na dvorek. proste tam, kde je k necemu dobrej.“ – to je vyjadreni nazoru

          „Lojzo… ty ses curak“ – to je tu bezna reakce.

          Takze asi tolik ke kulture zdejsich diskusi, pani vedouci.

          Ted si jdu lecit komplexy, papa.

        • Comtessa on

          Neber to jako diskvalifikaci, ale když tady vidim, každý druhý názor,že je tvůj a přesvědčuješ v něm někoho jiného, že nemá pravdu ve svém komentáři, tak to na mě tak působí, jakoby ostatní nemohli mít svůj názor, pokud s ním zrovna ty nesouhlasíš.

          Pokud jde o to, že te tu titulujou čurakem.. co já vim, možná je právě tím opravováním s*reš.. ale to ty prece víš a evidentně ti to nevadí.

          Tak pa a hodně štěstí s tyma komplexama :-*

Leave A Reply