14 komentářů

        • Comtessa on

          To víš, já jiná nebudu .. když sleduju dění kolem sebe a ve světě, tak se mi pak sevře srdce víc z týrání zvířat, než z uřezávaní nohou drogovéno dealera někde v Iráku či kde..

          Taky vím, že to je pravý opak toho za co tu celou dobu oroduješ.. takže hodně štěstí a pevné nervy při další snaze vyvracení „stupidních“ názorů :-*

        • v tom je prave jadro pudla – lidi videj deni kolem sebe, a misto aby se nad tim pozastavili (natoz s tim neco delali), uprou pozornost a sevrena srdce na tulene.

          super.

          btw neprijdes mi blba ani tvy nazory stupidni. ale priznavam, ze v pripadech namastenejch curacku, kterejch je plnej internet (a svet), me lidska blbost abych tak rek „motivuje k reakci“

        • Comtessa on

          Na druhou stranu – co bys mi teda poradil? pokud bych se chtěla naplno angažovat v pomoci druhým či zvířatům – rozhodně potřebuju čas no a co si budem povídat – peníze se taky hodí,že? Nemám ani jedno, pokud si chci budovat kariéru a zázemí. Pokud tedy srabsky a nečinně přihlížím. o to víc pak alespoň chci dát najevu uznání těm, kteří do toho šli a něco dokázali.

          Takže mi tu prosím nepiš, že upírám pozornost a sevřené srdce k tuleňům, protože uznávám pomoc jakýmkoli zvířatům i lidem. :-*

        • Vlastne si odpovidas sama: budujes karieru, a nemas tim padem prostredky na veci, ktery pritom sama povazujes za dulezitejsi (jinak bys nepouzivala slova srabsky a necinne).

          Taky to tak delam. Buduju karieru na ukor veci, ktery povazuju za dulezitejsi. Ale nic neni definitivni. Nemel jsem to tak pred par lety, nemam to tak naplno ani ted. A hodlam to zase zmenit. Vsechno je vec volby.

          A jinak, to se sevrenym srdcem nad tulenem a lhostejnosti k cloveku jsem tu o tobe prece nenapsal ja.

          Tos o prispevek vejs napsala sama.

          Mej se.

Leave A Reply