39 komentářů

  1. Fuj, už som videl kade čo, ale toto je otras. Vidno, že mladí ľudia v dnešnej dobe nemajú čo robiť a nemajú sa ako zabávať iba krutosťou. Chcel by som vidieť týchto ober debilov čo bude z nich ked budú mať 25-30 rokov. Vypatlaní rodičia, ktorí budú mlátiť svoje deti, lebo ked boli mladí tak si dovolili na malého psa…degeši… Upozorňujem že môj príspevok bol môj vlastný názor na zhliadnutie tohto videa, dakujem.

    • Nasranej on

      Jestli se ti někdy poštěstí je dostat pod ruku napiš mi. Chtěl by sem si ty zmrdy vychutnat!!! Dobil bych je že by nemohly chodit a pak bych je taky upáli a smál sem se jim!!! Nenávidím týráni!!! Za tohle bych taky dával trest smrti. Za zabití odpovídající trest zabití a stejně jak zabili oni. Takže upálit je zmrdy!!! :pissedoff: :reallypissed:

  2. Daviidesek on

    Todle nejsou ani lidi, ani zvířata, jak většina lidí pojmenovává takovoudle „odrůdu“ pakáže, protože i zvíře je slušnější a todle neudělá.
    Může tady zase nějakej inteligent napsat – „jak jsme tupci, že lidem přejeme to stejný jako těm zvířatům“, já ne, nepřeju jim to co udělali tomu psovi, ani jak se chovali k tomu zvířeti, přeju jim ještě horší.Říká se, že lidi se chovají jako zvířata a to jako proč?Vždyť zvířata si takhle neubližují, většina se chová líp, jak lidi.Boží mlýny melou pomalu, ale jistě, doufám, že si v tomdle případě trošku přichvátnou a budou mlýt opravdu hodně drsně.

  3. :cry: tak to je fakt moc což nemají ani špetku svědomí? co svědomí rozumu? já tohle prostě vživotě nepochopím…. jak se tady tomu může vůbec někdo smát?a chtěla bych moc vidět ty co tu píšou jak je to zábavné… kdyby jste byli u toho tak se z toho poserete dojednoho. to si hrajete na tvrdáky když sem píšete co? :pissedoff:

Leave A Reply