19 komentářů

    • co kdyz byla na krajnici dira a on si nechtel v aute urazit kolo. Nasvedcuje tomu to,ze dava blinkr ,ale pak se rychle vraci. Ten na motorce mel premyslet a pocitat s tim (rika se tomu defenzivni jizda). Predjetim by ziskal tak 2s času,takhle může být rád že nespadl pod auto a nepřišel o život.

      • jasne, radsi uhnout dire nez se vyhnout srazce s clovekem. ty to mas v hlave taky trochu naruby. sice predjizdel kde nemel, ale to neopravnuje NIKOHO k tomu aby mu delal naschvaly! Miluju tyhle kokoty co se snazej „skolit“ svou bezohledne „defenzivni“ jizdou ostatni lidi, co nemaj potrebu jezdit hluboko pod hranici povoleny rychlosti. Pokud maji pocit, ze silnice je diky „nedefenzivnim“ ridicum nebezpecne misto, maj jezdit hromadnou dopravou a neobtezovat svymi uzkostmi a neschopnosti ostatni..

        • mohla to byt dira, clovek na krajnici ….. nebo se jen mohl ridic neceho leknout – rozhodne se nejednalo o naschval (on toho motorkare mohl klidne prehlednout vzhledem k tomu ze se plazil podel aut – proste klidne i blbe prehlednuti!!) Nic neopravnovalo toho motorkare se tam srat. Stacilo pockat a predjet na prehlednejsim useku – motorka ma na to vykonu dost. Jel vylozene nebezpecne sobe i okoli,ale takove nesmrtelne chovani je videt na silnicich dnes a denne. Podle toho ze tam mel kameru,tak asi chtel pak na netu ukazovat,jaky je to mazak. Takhle muze byt rad ze z nej neni mazanec pod koly protijedoucich aut. Na motorce jsi to ty kdo vzdy taha za kratsi provaz pri bouracce a az budes v penalu tak te nezachrani to,zes predpokladal,ze nikdo netrhne volantem,kdyz se kolem nej budes protahovat. Na motorce jsi to ty kdo si to zahraje na ferovku s asfaltem,nedej boze svodidlem …

        • a !hluboko pod hranici povolene rychlosti“ je minimálně 120km/h na useku s 90km/k ? Jedná se o motorku Suzuki Hayabusa GSX1300R viz foto.

          http://allmotorcyclepictures.com/2010-suzuki-hayabusa-gsx1300r/

          260kg – 145kW

          Porovnej rychloměr s videem. Takže shrnuto : překročení povolené rychlosti o minimálně 30km/h + předjíždění v úseku se zákazem předjíždění (plná čára),nedododržení bezpečného odstupu, ohrožení ostatních účastníků provozu . Vypadá to,že to ale dobře dopadlo a jen si spálil zadek a tak o tom teď může přemýšlet zda mu to za to stálo

        • To alien: Teda ten nick Ti fakt sedí! Defenzivní, nedefenzivní, naschvály, nenaschvály – všechno to jsou kecy. Prostě motorkář chtěl frčet přes plnou čáru! Takže diskutuj nad čím chceš, fakta, že to je debil, nezměníš, i kdyby jsi našel pána boha. Takže, vrať papíry, pokud je vůbec máš a používej MHD, kterou doporučuješ ostatním.

  1. Daviidesek on

    A co když to auto chtělo fakt odbočit do toho pruhu?Třeba dal předem blinkr a koukal do pravého zrcátka, zda mu tam auto nejede, blbec na motorce okamžitě zrychlí, protože si myslí, že každej musí být jako on, že hodí blinkr a auto neauto prostě to tam narvu.Může si za to sám.

  2. Hele debile aliene si zajdi, bojd by si se rozsekal jako ten kokot a to minimalne. Takove hovado potkat, tak budu rad, ze me nezprasi a ze bych ho dodatecne prejel, no povolene ztraty za miroveho stavu. Ma jezdit normalne a to OCIVIDNE nebylo. Jsi stejny curak jako ten debi co to polozil, buh vi jestli si to nebyl ty – ty kokote. :bomb:

  3. Kazatel on

    Jojo KROKODYLE, bohužel máte mezi sebou takový kokoty jako je ten na vídeju, kteří názor ostatních na motorkáře směřujou přesně jak píšeš. Pak můžeš být slušnej jak chceš a nálepku hovada budeš mít stejně. Smutné, ale je to fakt. Měli byste tyhle prasata sami mezi sebou vyselektovat a vypráskat!

  4. Tak zkusím názor trochu z jiného úhlu pohledu. Často jezdím z Tábora do H.K. Nepamatuji, kdy jsem si naposled zanadával na motorkáře, kdežto na plechovkáře v jednom kuse. To že zvládám jízdu na stupačku a dělá mi to dobře neznamená, že ohrožuji ostatní, jako ten maník na videu. Kokoti jsou všude, za volantem i za řídítkama.

Leave A Reply