Toto je Anglie v roce 2011

32

do psí prdele, je to vůbec možný? Patnáctiletý parchanti, socky a přistěhovalci rabují obchody, zapalují domy, auta, okrádají a svlékají kolemjdoucí.. kde to jsme? Kde jsou vodní děla? Kde je armáda? Úplně mě to nasralo..

Share.

32 komentářů

  1. Daviidesek on

    Nejvíc na hovno je, že v Anglii policajti nemají pistole.Dostanou gumáče a myslejí si, že to vyřeší.Nejhorší bude, až tam přijede armáda, tak půlku z nich postřílí a válka bude hned tady :X … teďka ten svět jde do piče, jestli to půjde timdle tempem, tak fakt roku 2012 bude konec.

  2. Že v Anglii policajti nafasujou jen gumáče vono by to naty kretény stačilo vono to tim gumáčem taky dost bolí a kdyby dostal pořádně tak by si to taky zapamatoval,ale jak to tak chodí policajti se doněj pustí on si jde pak stěžovat a průser budou mít akorát policajti a ne ten kretén.

  3. Honza.ul on

    jednoduchý..do veřejjnýho rozhlasu bych dal, že kdokoliv spáchá výtržnictví, rabování nebo další protizákonné věci dokud se situace neuklidní a nenastane pořádek, bude na místě bez vyzvání zastřelen. Vysral bych se na zákony a prostě bych je nechal, ať je postřílej, stejně je všechny nezavřou, vždyť by je neměli ani kam dát, je jich moc.. mimochodem, neví někdo, co je to za trek u toho videa? Rád bych si ho stáhnul, díky :)

  4. to jsou bestie ku*** ze to neni mozne :dazed: to sem si tak rikal,ze kdyby byl vsichni pasivni jak ja,neexistovalo by nasili :-) co sem slysel tak u nas v praci zavedli nejaky testy na anglictinu a ten kdo neuspeje zrejme uz nebude muset zavadit o praci… nejak se na nas pristehovalce musi :airplane:

  5. Pokud se těm černochů, něco nelíbí, tak v té Anglii nemusejí žit a třeba jim bude jinde líp.

    Absolutně ale nesouhlasím s některýma z vašich projevů, typu: bílá rasa nade vše…černé spiny, atd. Tohle je normální rasismus. Vedle náš žije češka s černochem a slušnějšího a ochotnějšího člověka jsem ještě ani neviděl snad.

    Pokud se nějaká rasa bude povyšovat nad druhou, tak to bude pořád dokola to samé.

    Prostě, nělíbí se někomu? ať odejde jinam. Cikány u nás taky nikdo nedrží a pořád si stěžujou a přitom se u nás mají jak prasata v žitě.

  6. všichni plno keců o černejch a že bílejch tam bylo taky tři prdele… a pár z nich byli i rodiče a prarodiče.. stačí nesledovat Idnes, Novinky a hovna v televizi a hledat jinde, třeba Britské listy to podávají dost jasně a objektivě bez bulvárních zbytečnosté k tomu

    PS: aby rioty v ulicích způsobily ve VB stejné škody jaké způsobí „reformy“ tamní vlády, musely by proběhnout ještě 4320 krát ;) a kdo je tady pak ten zloděj ;) Media a vláda rozeštvávájí nás všechny „dole“ vůči sobě navzájem(ať už na základě barvy kůže či profese), abychom se prali sami mezi sebou a nepřišli na to, že s náma vymrdávají ti nahoře :-(

Leave A Reply