28 komentářů

  1. Musím souhlasit že pan právník měl nejspíš pravdu ale tady jde o jinou věc! Jde o to že strážník na ulici není specialista na právo! Je to člověk, který po proškolení z práva, dohlíží na jeho dodržování! Pro případné dohady je správní řízení, kde se pan právník může „zadarmo“ vykecat. Pro mě by bylo jeho chytrování na ulici, jen další důvod k předvedení. Problém je hlavně vtom že naši hoši, policisté, nemají dostatečný a kvalitní výcvik, který by jim dodal vědomosti a sebevědomí. Navíc za nimi nestojí nadřízení a strážníci se bojí o místo! Proto vypadají jako školáci, když si na ně někdo vyskočí.

  2. Né že by policisté neměli zákonný důvod tohoto „právníka“ uklidnit, ale bohužel si dnes moderní vedení policie žádá jakoukoliv situaci řešit asertivním způsobem. Potom taky vypadají jako chudáci, na který si může dovolovat každý. Zbraní moderního policisty je pouze pero a papír, to je názor vedoucích funkcionářů policie. Když do toho přidáte strach o ztrátu zaměstnání a také vidinu řešení stížnosti s vnitřní kontrolou, tak se na to každý policista vy…. a nechá vymluvit každého rádoby právníka. Nicméně správní řízení s tímto arogantním blbečkem bude pro jeho kapsu nákladnější než řešení v blokovém řízení. Pochybuju, že ta značka tam neplnila svůj účel. Ať si v tomhle případě ten člověk stěžuje, pochodí špatně.

  3. Pro Policiu: maly by rešpektovať určite chyby v systeme a neskušať zakaždu cenu dať pokutu…

    Pro ,,Právnika,,: pokial chce obhajovať niekoho základna inteligencia a slušnosť určite by viedlo k lepšiemu jednaniu.

    dodatok: Nazačiatku ,,právnik,, skušal pekne ale policia ignorovala nález o chybe v systeme a napriek prehodnoteniu dalej tvrdo hlavo skušala vymahať pokutu ako vždy preto s jednej strany som rád, že im to tento raz nevyšlo druhak dá sa aj slušne komunikovať a nedokazovať si ego.

  4. Daviidesek on

    Jenže todle je na hovno, že většina lidí nezná přesně zákony a co když zrovna chytne ¨policajta „zmrda“ a ten ho oškube za něco za co by platit jinak nemusel, kdyby znal tydle předpisy.Nechci se zastávat jeho ani policajtů, ale je zase pravda, že někteří policajti si myslejí, že když nosí uniformu, že jsou mistři světa a člověk musí skákat jako oni, pak když přijde nějakej magor a začne si takhle vyskakovat, tak jsou najednou v píči a to jejich machrování už nejni, radši jdou machrovat na toho chudáka co tam sedí v tom autě a čumí jak tele.

Leave A Reply