7 komentářů

  1. Skull145 on

    Kecirij : Protoze si zly rasista.Vsichni jsme stejny,mame stejny plice,srdce i mozek.Vsichni jsme lidi a i bili kradou ! Takze na barve kuze nezalezi !!! To ze vetsina cernochu (och stydim se to rict je to tak rasisticke,vsichni by se meli jmenovat jen lide,nedelit na rasy,a meli bysme se podelit o nase bohatsvi s temito chudaky ktery nemaj praci kvuli bilim rasistum a tak museji krast :( musime s nima soucitit)To z vetsina cernochu krade je vlastne nase vina. Jsme zly zly a zly ! Peace bratri vsichni jsou lide a muj ruzovy svet je jiste ten nejspravnejsi….abyste to nepochopili spatne,napodobuju antirasisty ktery ziji v iluzi asi i na jine planete.Zmrdi cerny zasrany!Vystehovat vsechny cizince do jednoho ! A ty co budou klast odpor,bez milosti zastrelit ! Jiny zpusob neni,bude li to takto pokracovat,svet jaky zname prestane existovat a Evropa jiz nebude bilou Evropou! A proto bratri povstanme !

    • Co prosím? Bydlet někde poblíž cikánů, např. v Chánově, nebo Karviné či v Havířově-Šumbarku, a viděl co dělají na vlastní oči, mluvil bys jinak. Jsou to bezcharakterní hovada, která nemají vychování, kradou, dělají bordel, nepracujou a akorát odírají náš sociální systém, ale tobě to zřejmě nevadí. Mě ano. A naštěstí nejsem jediný. To jenom v našem státě, když se Čech snaží bránit svou národní hrdost, tak je hned za rasistu a xenofoba.

  2. No náš sociální systém těmhle lidem jen nahrává. Jestli někdo tvrdí, že jsou to lidi, tak by se měl nad tímto tvrzením zastavit. Jsou to parazité, jsou jako tasemnice. Žijí na úkor jiných lidí a nikomu nic nedávají, nýbrž jen berou a berou. Měli by se už konečně začlenit do lidské společnosti a snažit se být lidmi!!!!!Když se zeptáte malého dítěte čím bude chtít být až dospěje, tak vždycky má nějakou představu, ale romové ničím, jelikož ani rodiče nemuseli pracovat a když se dožijí důchdu a to oni se dožijí, tak ten jim bude počítán z průměrného platu a ten má v naší republice málo kdo.

Leave A Reply