53 komentářů

  1. White Power on

    A vite co me nejvic dostava a nasira? Ze ty antirasisti z nich delaji diskriminovany chudacky a ze me delaji nacistickyho rasistu kterej zabiji deti a je ten nejzlejsi hajzl kterej by mel bejt zavrenej ! PRITOM ty cerny kurvy kradou,prepadavaj slusny lidi,nechovaji se slusne,neciti uctu k druhemu,NEPRACUJOU a po sleze i zabijeji.A ja? Ja makam na smeny za 11 000 jako kokot abych nebyl na pracaku a nebral slusnym lidem prachy ! V zadnem pripade nekradu,mam uctu ke druhym a pri nouzi pomuzu i cizimu cloveku ! TAK KDO JE TU KURVA SVINE?!

    • Chudáčku ukřivděnej! Přejímáte fašistický idee i symboly a říkáte si Češi. Směnný provoz za 11tis – i to odpovídá skupině většinových oveček pana Vandase.Práce tě ctí, ale mísí se v tobě typické čecháčkovství s myšlenkami AH na konečné řešení. Nechal bych schválně kamarády ozubeného kola vládnout. Co by asi dělali, až by vyhnali (v lepším případě) cikány. Pivo a fotbal každým den? :D
      Jsem proti jakémukoliv zneužívání dávek a jiných výhod. Ať je to svině černá nebo svině bílá.

      • White Power on

        Proc me hled napadas blbce ? Kdo tu rekl ze sem fasoun ? Ja nejsem nacek kretene ! To byli sracove co zabijeli decka ! Tak drz hubu doprdele mluvis tu o me jako bysme znal uz spoustu let ! Nic o me nevis a delas o me zavery ? Probud se ! Ja sem uplne normalni clovek kterej ma nick White Power protoze jsem HRDEJ NA TO ZE JSEM BILEJ ! TO NEZNAMENA ZE JSEM HNED NACEK KURVA ! KRETENE

      • White Power on

        A ze makam za 11 000 neznamena ze jsem hloupej kreten ! To jen znamena ze si nechci valet sunky doma na socialnich davkach a delam i praci ktera mi smrdi pac tu zadna jina neni vis ! Jen cekam na lepsi praci ale nebudu cekat doma jak cigan ! Budu klidne tezce makat za tyhle prachy ale hlavne at ziju jako slusnej clovek ! A ty z nas delas kreteny jen proto ze nesedima v kanclu u kompu a nebereme 35 000 kc ! To si posral hlupaku.

        • Nemusím tě urážet, tvé příspěvky o tobě řeknou dost.
          Sám kastuješ – jen pro tvou představu, nesedím v práci jen u kompu, neberu 35tis (beru víc, abych tě nasral) a problém s cikány řeším každý! den.
          Ale i přesto si myslím, že ve vězení je víc „nečerných“ za vraždu než černých a nikdy bych ani nenapsal, že bych je nejraději zabíjel.
          Jen trouba, co nikdy nebyl dál než na Slovensku může napsat, že je hrdej, že je bílej. Neznáš svět, neznáš lidi. Jseš v tomhle omezenej a já ti přeju, ať z toho brzy vyrosteš. Řešení není holocaust, ale změna sociální politiky. Dokud se tady bude rozdávat, budou tu i lidé, co budou na systému pouze parazitovat.
          Buď hrdý na to, že si Čech, ale ne, že si bílej!

  2. V poslednom čísle týždenníka PLUS 7 DNÍ bol článok aké podpory dostávajú … :pissedoff:

    oni dostanú peniaze za to, že ich deti chodia do školy ! dostávajú peniaze na jedlo pre deti do školy ! príspevok na bývanie ! ..a kopu ďalších príspevkov o čom sa pracujúcim ľuďom nemôže ani snívať!

    A najlepšie je, že tieto príspevky nepodliehajú exekúcii. Teda aj keby neplatili elektriku..nájom… tak im nikto nemôže vziať peniaze ktoré dostávajú.

    Mesačne tá Araňa ak má 4 deti tak dostane u nás od štátu 600-700€ (cca 16000kč) … ja také peniaze nemám ani keď KURVA TVRDO MAKÁM AKO FRETKA

  3. white as fuck on

    kdy si konecne uvedomite, ze problem je v tech nahore, ze oni urcujou pravidla? jsou kecy ze to maj „vrozeny“, treba v brazilii se chudina chova uplne stejne a etnicky you to ti sami lidi jako ti nahore… a takovy ty kecy ze „do plynu“,,, to urcite hodne vyresi, zeano…romaci budou na popel, ale krast se stejne bude dal, a cim budete vys, tim pujde o vyssi castky. Tak se uvedomte!

    • Meleš hovadiny, kámo. Vůbec nemůžeš srovnávat brazilskou chudinu s cikánama, ani s černochama ani s asiatama… každej je něco úplně jinýho a to že to cikáni maj vrozený, ano, to je pravda. Ale taky nenavrhuju zplynování, jen bych těm kurvám sebral dávky, dával bych jim poukázky na jídlo za veřejně prospěšné práce, třeba by je napadlo najít si lepší práci. A kdyby ne, alespoň bychom měli čistý chodníky.

      • white asi fuck on

        můžu, protože se chová úplně stejně jako cikánská chudina, takže to není nic jiného ;) K těm dávkám a práci – v současnosti („díky“ kapitalismu, je to jeho přirozenost) nemá práci kolem 9% práceschopných obyvatel čr… Samozřejmě že práce pro část z nich je, ale třeba na druhé straně republiky…ale to je malá část z nich. Např. ve Šluknově bylo město nuceno omezit místa na VPP (tuším na 10 míst?) protože na to nemá peníze – a za to nemůžou ti co by tu práci měli dělat… Nevím jak chceš kohokoliv nutit pracovat, když práce není (resp. práce je vždy spousta(na baráku, v rodině..), ale nikdo ti ji nezaplatí)

  4. Zajímavá diskuze… Názor máme ale asi všichni stejný. Nevím, proč se to neřeší jako v Číně. Máš víc jak jedno dítě (a nemáš na to, abys jej uživil?) sebereme ti sociální podpory a žij si „nebo chcípni“. Krutá realita, ale na stimulaci populace to fungovalo (je). Nejsem komunista :-) Jenom se mi tohle řešení líbí. Pokud černoši šukaj, protože nemaj televizi, ale ekosystém je nedokáže uživit, tak se nelze divit, že tam matka přijde kvůli hladu a nemocem o 75% potomků.

    • white asi fuck on

      :D hahaha, prej komunismus v číně :D tam jede kapitalismus jakej nás tady teprv čeká ;)
      v Africe šukaj proto, že jsou pokřesťanštění a tam se šuká jen kůli dětem… a vysvětluj křesťanům že maj používat gumu. Se zas misionáři předvedli… Ekosystém by je uživit dokázal, pokud by si žili stejně jako než tam přišli cizáci z Evropy :(
      PS. tady taky úmrtí dětí nebylo nic neobvyklé, ještě na začátku minulého století běžná realita… proto mají dědečky a babičkové tolik sourozenců, protože byla vždy možnost, že se dítě nedožije dospělosti a někdo se o rodiče musel starat až oni nebudou moct

  5. zoberte si ze na slovensku ich bolo v roku 1990 1,4%, v udajoch z roku 2001 sa uvadza 8%, to je 10 rokov stara informacia.. ja proti slusnym nic nemam, o tych druhych sa nevyjadrujem, pretoze by to bol rasizmus, v pripade ze ja hovorim o nich, ale ked hovoria oni o nas to uz rasizmus nie je :no: cele slovensko lezi v :poop: pretoze s nimi nikto nic nerobi

  6. KryndyPyndy on

    Nikdy jsem nikoho neřešil a bylo mi fuk, že je modrej s červenou ofinou. Dokud nenasral přímo mě… Za poslední roky je nemůžu vystát. Mě ty čmoudi totálně serou. Příspěvky na školní potřeby. Platej jim za to, že jejich děcka choděj do školy. Že nejsou líní oběhat si úřady a pobírát prachy za nic. V tomhle maj přehled… Bílýmu už někdy dali 1500 na pastelky?

  7. KryndyPyndy on

    Nikdy jsem nikoho neřešil a bylo mi fuk, že je modrej s červenou ofinou. Dokud nenasral přímo mě… Za poslední roky je nemůžu vystát. Mě ty čmoudi totálně serou. Příspěvky na školní potřeby. Platej jim za to, že jejich děcka choděj do školy. Že nejsou líní oběhat si úřady a pobírát prachy za nic. V tomhle maj přehled… Bílýmu už někdy dali 1500 na pastelky? Viděl někdo bílýho jak nemusí platit v lékárnách? Jsou to příživníci…

  8. Ty píčo tohle mě tak nasralo. Kurvy černé zajebané. Už toho je dost,nesnáším je. Ke zdi je všechny otočit a zastřelit,kurvy malé černé co se narodí jim topit. Prostě všechny cikány odsud vyhnat nebo je pozabíjet. :reallypissed: kurvy černé všechny aby jste do zítra zkapaly na rakovinu.

  9. Ježííš..tenhle národ čeký je tak blbej až to není možný.Kdo si je asi ty cikány naučil na dávky no vy…od jak živa jim je stát dával a ted jim to po několika letech chce někdo zatrhnout?To je jako,když dítěti řeknete…a dost skončili jsme se sladkostma.Přemýšlejte tupci,protože nejvíc by jste měli bejt nasraný naty kurvy nahoře ve vládě..ty tady dělaj bordel,ty mají platy jako krávy,zato,že nám hážou klacky pod nohy..ty bych dala do plynovky a kterej pošuk zde napsal,že by obnovil holokausty,tak ty by tam šli jako první už si konečeně uvědomte,že tak šel pomalu každej slovan,kterej nebyl posranej áriéc..modrý oči,vyblitá barva a blond vlasy..tak koli Vás tady takových je.Hlavně největší hubu má ten,co se nedostal za čáru Čr,protože ve světě jsme my češi považováni za šlínu a odpad a proč?tenhle národ je prožranej rasizmem,vše by sežral i hovno pod sebou..vždyt se podívejte okolo sebe až budete v hotelu a češi budou mít all inklusive,tak se poserete smíchy

Leave A Reply