13 komentářů

  1. Mladý následník Kim Un nemá na vybranou. Buď bude pokračovat v tyranii, nebo mu národ spočítá všechno i za tátu a dědu. Jako to dopadlo s Kaddáfím a dalšími. A kdyby mu to náhodou nespočítali, tak ale už nikdy nebude tak vypasený jako je dneska. Samozřejmě se v člověku může pohnout svědomí, přestane myslet na sebe a začne myslet na ostatní, ale k dobrosrdečnosti asi moc vychovávaný nebyl.

  2. Nezavidim jim…takhle znicit cest a hrdost jedince…nikdy by me neprinutili plakat pro bastarda kvuli kterymu ja,mi blizsky a kamaradi trpi,jo pod zaminkou smrti bych to udelal,co jineho by mi taky zbyvalo ale nejspis bych se potom pokusil o atentat na vladu…mozna bych to opravdu udelal a mozna se mi to tak snadno rika tady u pc v bezpeci a mel bych tak nasrano v gatich ze bych to neudelal.Ja sam nevim ale tohle je opravdu hnus

  3. jenže co když to neni propaganda? Co když tomu skutečně věří, když žijí v uměle vytvořeném světě. Tokový vyjebaný nemyslící kokot pak sedí někde v bunkru a drží prst na spoušti střely s termonukleární hlavicí… (kdo ví, co všechno od číny dostali)

    jo jo RIP člověku, co přivedl do své země hladomor, naprosto ji izoloval a technologicky ji dovedl do 50.let nám známého světa.

Leave A Reply