25 komentářů

  1. Ono tohle nemůžeme posoudit, nevíme co se stalo. Klidně mohla i ona začít provokovat + napadla ho také jako první. Určitě by se takhle chlap chovat neměk, ale tak co už no. Mě se podobný incident stal s cikánskou rodinou. Šla matka,děcko a otec. Děcko do mě začalo z ničeho nic pičovat. Já jsem řekl ať je ticho a ať se zklidní, poté začala matka + otec, tak to už jsem se skoro neudržel. Jak říkám to mě jen utvrdilo v tom, že 99% cikánů jsou svině. A těch podobným incidentů už bylo více.

      • Jakej můj přístup, podívej tys viděl celou tu situaci???? Celou asi né, vždycky to jsou jen výstřižky. Dále tam není zvuk, takže nemůžeš vědět o co tam jde. Já toho chlapa neobhajuju, říkal jsem, že takhle by se chlap zachovat neměl. Po mé zkušenosti s cikánama klidně řeknu, že vidět chlapa jak tohle udělá nějaké romce tak jdu bez sebemenších výčitek dál. Neřeknu, kdyby se to stalo s nějakou běloškou to už bych se jí zastal a řádně. Nejsem žádný rasista, ale po mých zkušenostech, kdy do mě začlo bezdůvodně pičovat romské děcko pak fotr a nakonec i matka jsem toho názoru, že to jsou z 99% lidé kteří nepatří do naší země. Ať si pěkně jdou odkud přišly a tam si můžou dělat bordel, krást atd.. Jo a jak už jsem uvedl ten incident s Romskou rodinou jen jen malá zkušenost, kterou s cikánama mám.

  2. Atreides6 on

    Informace pro uživatele TATU taky jsem zjištoval jak to bylo a pravda je takova že ten utočník je lyžař a Ti co se te paní zastaly jsou motorkáři a ten pes je prej taky motorkář a dost dobrý. Takže všichni tihle motorkáři jsou skvělí lidé co jen pomahají a konají dobro :-D

Leave A Reply