40 komentářů

  1. Je to zkurvený zmrd. Buzerantský fízl zasraný. Psovi nedá ani šanci a hnedka ho oddělá bože šak chudák pes ani nikoho nenapadl jen tam štěkal a to že se ho tam snaží sejmout nějaká piča lopatou tak to je snad jasné že se ten pes bojí tak se brání. Nepochopím mentalitu takových lidí. Já osobně bych je za tohle hladil kovovou tyčí po hlavě.

  2. stromokocur on

    Ja som videl utok na toho mensieho psa, Potom Psi ohrozovali majitela pozemku .A ked dosiel policajt jeden pes naneho vybehol , to ho mal buchat obuškom? DObre urobil že vystrelil myslim ,že vystrel dovzduchu by toho psa neodradil , a ten policajt konal spravne . NEbodaj s tym psom mal zapasit? mimo ine bol tam Dalsi pes takže by ho pekne zriadili keby nevytiahol zbran a nestrelil .

  3. tyjo… pesan byl uplně v pohodě..hrál si.. malej uknučenej pes tam knučel..ale to dělaj normalně.. dementí americkej policajt prijde a jediny co ho napadne je že ho zastreli… proste nemohl počkat na nekoho kdo by toho psa odchytil… mohl to bejt pes kterej jen utekl majiteli.. mam vlčaka a je to nejhodnejsi pes .. taky mi jednou utekl..a neumim si predstavit ze by ho nekdo zastrelil jen kuli tomu ze nekomu vbehnul na zahradu… je to smutny tohle.. kdo nema psa nepochopi…

  4. Cotijedotoho on

    To je hnus… Ikdyby byl ten pes nasazenej nějakým člověkem, jak tady píšete, tak za to stejně nemůže.. Pes je věrnej pánovi a proto dělá to, co mu řekne. Stačí ho jen sbalit a odvézt do útulku a ne hned střílet a pak se na něj ještě dívat a poslouchat, jak umírá. Tohle je prostě špatně, stejně jako to, že se pes bere jako věc, nikoli jako živá bytost. :lamp:

  5. Parazite on

    myslim že je lepší zabít blbího psa než riskovat že někoho napadne , lidskej život má přednost před zvířecim a ještě k tomu tohle osu tak hnusný a debilní čokly že je mi to jedno – u jinýho bych napsal „třeba něco jako odchyt neznaj “ ale myslim že tohl eplemeno díky svým mentálním páníčkům nadělá víc škody než se jich vypěstuje k zabijáckejm sklonům , takže taková čistka nepřijde nazmar

Leave A Reply