23 komentářů

  1. Motorkářské gangy z Anglie nabízí ženám cestu za lepším životem a doživotní rentu. Místo toho se dočkají jen pomočené matrace a denodenního znásilňování africkými jezdci na koních, kteří mimochodem jsou stejně nebezpeční pro provoz jako motorkáři, kteří způsobují 101% nehod na silních, poslední dny ale také ukázali, že dvoukolí zlosyni také mohou za 80% kriminality ve světě a taky za mezinárodní únosy. Doufám, že mé dítě cestou do školy nedostalo tyčí po hlavě od nějakého motorkáře.. no i když, možná bych tuto ztrátu oželel, protože by mi pomohla ukončit výrobu a prodej dvoukolého pekla !

  2. ThomasRichter on

    Hey Táta, na tvýma výrokama rozum začíná stát.Začneš inteligentním výrok a zkončí to takovou pičovinou. Proč za vším vidíš jen motorkáře? To ti žena utekla z někym z nich? Nebo tě vykopli z Gangu když si přijel na Babatě místo slibované Kawasaki? Ne vše je jen o motorkářích.
    Svět chce být obelháván, Tak je boleháván
    I :heart: BIKE :-D

  3. Prej za prací… já si spíše myslím že vyrazila do itálie aby se množila a pobírala sociální dávky a tím naplnila pověst všech černochů cikánů hnědochů a všech těchto „pekelných mixů“ já jak bych jí viděl na hranicích tak bych jí prostřelil kolena a nechal bych jí umírat pomalou a bolestivou smrtí.

  4. Hej já toho tátu žeru vy ostatní asi ste fakt mimoni, že nechápete že si z vás dělá prdel a strašně se rozčilujete furt dokola a to mě baví snad víc než to o tom, že motorkaři můžou za 101% nehod:D bavím se tím jak všichni tátovi vysvětlují že za to nemůžou motorkáři LOL FANDÍM TI TÁTO

Leave A Reply