Volejte věštící prase – prasnice lže už i na Prima Lávu

9

.. do hoven zbarvená zkundypička Jana neustále lže a léčí zdravíčko přes telefonní dráty, ale změnili jí čas a přidělili část žvance i na Prima Love, ovšem prasnice je z toho celá v piči a s tučným nadšením tam sází čarodějnický šifry .. thx Carymaryfuck (i za popisek)

Share.

9 komentářů

  1. Bože tak blbá cikánka, prvně to jsou lóve a pak to jsou láve. Hloupá kráva, co jen vydělává na nemocích a útrapách druhých, protože tam asi nevolají zdraví a v životě spokojení líde. Jistě těm lidem to dodá sebevědomí, avšak za jakou cenu ?? Prohlásím se taky kartářem a budu dělat to samé a zadarmo. Nebo zajímalo by mě jak posuzují dobré a špatně věšce.. podle toho kolikrát lidem splnili budoucnost ??? Je to naprostá ubohost tahat peníze z lidi takovým zůsobem. Ty karty bych si strčil do jeji velké prdele, a do budou bych ji řekl, že taky bude mít asi problémy s prdelí.

  2. ačkoli sem chtěl napsat co jehustší komentář,ale prostě to nejde,opravdu nevim co napsat,vážně :-) člověk musí vystudovat hromady škol aby dostal záběr do ysílání a tahle vykrmená lživá veleprasnice se tam z chlíva dostane hned,stačí plácak hovna… to neni fér teda :-)

Leave A Reply