23 komentářů

    • Atreides6 on

      Je to idealista co si jde za svým cílem a systém se takových lidí bojí protože je nedokáže potrestat. 20 let za zabití 77 lidí je směšné a výsměch pozůstalím. Jinak Breivika chápu prostě Evropa by se měla uzavřít vůči přistěhovalcům a každý svůj názor prosazuje po svém. Někdo to jen píše v diskuzi někdo napíše do novin a někdo jako breivik prostě vykřikne tak silně že jej zná celý svět -svým způsobem dosáhl velké věci. JEN MĚ PŘEKVAPIL ŽE JEHO OSOBNOST NIJAK NEZLOMILI -ON JE STÁLE HRDY NA SVOU PRACI -všichni ostatni by se z toho sesypali

      • Antonin.Pelc on

        to nebyli zadny deti ale vlastizradci nic vic !!! Neni mi lito lidi ktery plivou na hrob nasich predku ! Zoufala doba si zada zoufaly ciny a jak vidite takhle si ho media vsimli ! Neschvaluju co udelal,sam bych do toho nesel ale jsou to pro me jen odporny vlastizradci a je mi jejich smrt naprosto uprdele,spis me trochu tesi !

      • admine pokud to bude proto aby si lidi uvedomili kde sou nase a jich hranice tak to zvladnu, rozdejcham ale kdyz se ti dovali do baraku ten strasnej kokot prezranej muslimskych sracek co ma napsano v koranu aby zabil kazdeho kto neni muslim tak to nerozdejcham a bude peklo na zemi! hele ja tady nechci vyskakovat vole ale ma 17. leta dcera prochazela jenom 5 minut kdyz to ve meste vybouchlo, a pak sel zabijet horu na utøya! hele admine ja tady ziju dost dlouho na to aby sem mohol posoudit pro koho dobro se to stalo, zahynuli nevinny lide to je jasne ale taky ber phlad na to aky lidi to byli, a proc tam na ti utøy bili vole , proc asi umistnil bombu primo na parkovisti parlamentu aby zabil co nejvic nevinnich lidi nebo? hele admine stalo se co se stalo ale muze byt jenom hrdy na brivika co udelal ver mi !!!! protoze muslimansky narod si pomalicky ale isto zacal az moc vyskakovat!!! hele a ten pozdrav co ma kdyz mu daji pouta doluuuu tak je neco ne? sleduju to primo na zivo vole tak se neco taky priuc ,,admine,,

  1. šullík on

    mně teda dneska přejel mráz po zádech z pomyšlení, že by za sebou měl 10-milionovou armádu a vzal si do hlavy, že slovani nejsou hodný žít v jeho vysněný říši.

    s těmi templáři je naprosto směšný

    na druhou stranu je ale i zrnko pravdy na motivech jeho činu, stačí se poučit z historie zkázy Říma (stěhování národů)

  2. Daviidesek on

    Já myslím, že je jen otázka času, kdy se i u nás najde nějakej „hrdina“ a postřílí pár cikánu.Začínají se tady docela roztahovat, mlátit bezdůvodně lidi a jako „vlastenci“ by jsme si to neměli nechat líbit, takže si myslím, že to chce jen čas a bude po cikánech.

  3. Víte když to tady čtu napadá mě jedna věc.Když u nás cikáni někoho napadnou všichni křičí jak by se měli postřílet a odtáhnout z naší země.Ale když už se najde někdo kdo to udělá okamžitě se všechno otočí a najednou všichni řvou jaký je to vrak a že by měl dostat provaz atd.Teď jen počkám který chytrák mě upozorní na to že on nepostřílel cikány ale muslimi.Bohužel v jeho zemi je to stejný jako u nás s cikánama.

Leave A Reply