46 komentářů

  1. Minusy mam jo a za co, ze se mi nelibi seredy, ktere jsou tu k videni jo? Parada. Rikam pro lehko utahle rybare jsou tyhle skaredy devky k mani. Nevim co ma admin za vkus ale tohle je docela uchylka, kdyz se chlapovi libi takove hnusotinky. Nejspis tu chodi asi sami klucii co nemaj do ceho pichnout. Hosi hosi, ze se vam to libi. Rad sem zajdu. Ale posledne je to spis fuj sekce nez fuck zone. :-(

    • co to meles o boubelkach? Nevitam tyhle seredy tak jak muzu byt na boubelky ty debile? loool. V pornu je malo modelek myslis peknych holek jo :D ty klacku 14 lety :D asi prvni tva nastivena stranka je heavy co? A tomu rikas porno jo tady tyhle lehce sexy fotky? Huste no ty jsi typek. :D Asi jsem jedinej co ma peknou mladou co a proto tyhle hnusacky uznava za seredy vlastne nekteri z vas ani tu mladou nemaj tak to neni divu za minusy hosanci :laugh:

  2. Na boubelky nejsem ale mam peknou pritelkyni takze asi tak a kdyz si tu jdu spestrit den kouknout se co new tak me nebavi cumet na tyhle seredy. Prave ze tady jsou same hnusacky a boubelky a pod tak jak na ne muzu byt ty jelitko. Sorry narozdil od vas jsem zvyklej na poradnou peknou holku a nejsem jeden z tech co si brko honi sami a uvitaji jake koliv vemeno.

Leave A Reply