21 komentářů

    • Doktor Majsner mu to zakázal ne…tak to potom musíš chápat vole (/ironieoff)… kozomrd jeden požaduje požaduje a požaduje jako by byl jedinej v čechách co by měl něco platit. Čuráci vykurvený. Ať už do prdele koupí vláda kus pozemku někde v rusku a nechá je tam všechny bydlet, ať se o sebe postaraj sami. Kurva takhle už sem se dlouho nenasral. Jen jak řekne slovo sociální dávky tak bych mu hned dal lopatou po tlamě!!!

  1. Atreides6 on

    Bohužel těhle pijavic systému se nezbavíme. Jediná možnost by byla kdyby vyhrála volby nějaká extremistická strana co by měla koule na to s cigánama něco udělat. Další fakt je ten že to co dáme na cigány je nic v porovnání s tím co rozkrádají poslanci a senátoři a je jedno jestli sou tam pravičáci nebo levičáci prostě tam nám utíká obrovské množství peněz a dokud tam budou lidé tak to lepší nebude neboť nikdo z nás není čestný a spravedlivý každý si hají své zájmy a tak tomu bude vždy.

  2. Admine prosím tě už sem nedávej žadný video s těma kozomrdama. Vrhnu se celej natěšenej na heavy a hned druhý video mě tak nasere že sem tři dny nepáchnu.jen tak pro informaci nejsem! rasista vietnamci, černí atd mi vůbec nevadí protože se umí chovat a makaj. ale to zmrdstvo fakt nemusím.
    Dík

Leave A Reply