Lehce nervózní řidič auta VS cyklisti

17

jestli spěchal, tak se to dá pochopit :D

 

 

Loading the player …

Share.

17 komentářů

  1. Nemám nic proti cyklistům ,ale pokud jedou 3a více vedle sebe a myslí si že jsou králem silnic.A když na ně zatroubíte tak ještě čumí jak kokoti cože jako chceš.To mě vždy dokáže neskutečně nasrat.Pokud toto byla nějaká pořádaná akce totálně selhala organizace respektive bezpečnostní služba.

  2. To 1: uplnej souhlas.
    Zase to natáčelo nějáký hovado co neumí namířit kameru na akci, kretén. A co se týče řidiče tak je to borec prokrosil to tam hezky cyklisti maj dodržovat předpisy a ne zasrat celou silnici prostě si to zasloužily jsou to stejnak stejný buzny jak fotbalisti. :dog: :poop:

  3. ani jestli spěchal se to pochopit nedá – rozject se v plné rychlosi ze zadu do davu nic netušících lidí, to udělá jen naprosto bezohlednej čurák. Tipnul bych že to byla jedna z pravidelných Critical Mass jaké se pořádají pravidelně po celém světě s cílem propagace cyklistiky jako výhodnější dopravy pro zamořená města… A ano, zeptejte se lidí v Legerce či na Evropské v Praze, co by tam raději chtěli, jestli auta jako teď a nebo houfy cyklistů, odpověď je jasná (tato rejpavá otázka je určena pro zaryté automobilisty kteří chtějí svobodně otravovat vzduch lidem okolo a svobodně zakázat cyklisty) ;) :-P

Leave A Reply