20 komentářů

  1. Atreides6 on

    Asi takhle ono když tu byli komunisti CSSD ODS tak kradli všichni takze delat volby kvuli tomu ze jeden krade tak bude krast zas ten druhy. Spis by se melo demonstrovat za to aby meli trestni odpovednost za sve ciny -jestli se prokaze ze umyslne uzavreli nevyhodnou smlouvu tak zavrit do vezeni -jedine tak se neco zmeni.
    Je to jako kdyby policie nemela radary tak urcite nikdo nebude dodrzovat rychlost ale protoze ty radary maji tak mame strach ze nas dopadnou a vetsina jezdi predpisove.

      • Atreides6 on

        No Okamuru sem taky sledoval má i nejake videa na netu kde rika jak by co vse udelal lepe ale spis me to prijde ze vede jen populisticke reci aby se zalibil a dostal se do politiky nebo na hrad. -On sam by tam nedokazal vubec nic. A v jednom svem blogu prestrelil kdyz uvedl ze komunismu by se neba. To tu uz bylo 40let. nejen ze se kradlo taky ale pred komunismem jsm,e byly frajeri ve strojirenství, motorky, tatry i auta jsme meli tehdy super ale za tech 40let odriznuti od okoli jsme proste uplne zaostali. Bylo to tim ze system byl natolik spravedlivi vuci prostemu lidu ze podniky znarodil a reditelelm fabriky se najednou stal drive vratny a cele to slo do kopru. Nebyt komunismu tak bez problemu konkurujeme Nemecku i Francii.

Leave A Reply