10 komentářů

    • Atreides6 on

      Kunda na 4 proudové silnici nejde jen čumět před sebe prostě se díváš za sebe taky do bočních zrcátek občas přeladíš rádio nebo přečteš SMSku a jak na svinu tam stojí dva idioti na silnici které bys tam vůbec nečekal. Na to se těžko reaguje. 100% se soutředit i při hodinové jízdě po dalnici to prostě nejde.

      • sineade on

        Nechápu, kde se v Tobě bere ta nadřazenost a někoho, kdo napsal svůj ( a vůbec ne zcestný ) názor takhle oslovit. Po přečtení celého Tvého, zcela zcestného příspěvku je mi to jasný. Jsi namyšlený, sebestředný a jistě neomylný člověk. Jesli čteš při jízdě sms-ky a nedej Bože na ně odpovídáš zaděláváš si na pořádný průser… . Nechtěl bych tě v provozu potkat.

        • Atreides6 on

          Jsou lidi co jezdí podle pravidel a dělají jen co zákon káže a pak sou lidi co přemýšlejí nad tím co dělají. Například s rozsvícenými světli jsem jezdil přes den už dávno před tím než to bylo pinné, to samé platí o reflexní vestě ty mám v autě 4 taky iž dávno před tím než to uzákonili. a v zimně si čelní i boční skla vždy pořádně oškrabu než vyjedu a stejně tak SMSky nebo telefonování za jízdy se dá dělat taky bezpečně pokud to máš v hlavě trošku srovnaný.

Leave A Reply