Útok rozzuřeného pitbulla

32

jakej pán, takovej pes.. čokl má 9 životů, nebo policajti špatnou mušku..

 

 

Loading the player …

Share.

32 komentářů

    • Atreides6 on

      správná výchova tos trošku přestřelil. Tyhle plemena to mají prostě v sobě tak jako že holčičky mají panenky a kluci zbraně, roboty atd.. Tyhle plemena by měli plošně vyhubit a pokud ne tak je mít jen zvláštní povolení kde bude majitel každý rok chodit na zkoušky poslušnosti se psem a pokud neprojde tak utratit.

        • Já znám svého psa jak své boty,ano vím že je zlá na ostatní psy,takže proto jí nepouštím na volno atd,vše se dá pohlídat a kdyý vnímáš psa,tak poznáš co se mu honí v hlavě a podle toho zareaguješ,nesmíš být vypatlaná pleška,která si koupí Pit Bulla aby si tím zvětšila respekt,pak je průser to ano.Je to jen o člověku,zda toho psa zvládne a dám mu výcvik a cit samozřejmě,není to psem…

        • Atreides6 on

          Jasan že je to o přístupu a výcviku. Ale právě proto že jsme jen lidé a děláme chyby např. nedávný případ kdy holčička otevřela branku koledníkům a pes vyběhl a jednoho ošklivě pokousal atd.. třeba německý ovčák nebo Retrívr je taky velký pes ale nemá v sobě takovou zuřivost jako Pitbul

        • To jo,jasné že pokud napadne bojové plemeno tak jsou následky horší ale já sám dělám figuranta na cvičáku a můžu ti říct,že jsem stokrát raději když na mě běží PitBull než třeba Ovčák,ten dokáže svojá postavou udělat daleko více nepříjemností než bojová plemena která jsou malá,i když také silná.Ale tady je také problém,že když někoho napadne Pit Bull tak je to hned v novinách nebo TV,když někoho napadne retrívr nebo ovčák tak se to neřeší…Například teď nedávno napadl ovčák to dítě na malé motorce,když se na ní odtrkovalo,určitě jsi to viděl,každý plemeno občas něco provede,jenže když to je bojové tak se o tom bohužel mluví více než když se jedná o běžné plemeno….

        • Atreides6 on

          Jo jo to chápu je to stejné jako když někdo kdo je třeba vyznavačem Satana :) a někoho zabije tak je to ve všech mediich a zduraznují že to byl vyznavač Satana ale že někdo zavraždí člověka a doma mu visí Křestanský kříž to už nezmíní že to byl vyznavač Boha.
          Ale zpět k pejskům jak to řešit je spousta majitelů co psa vychovat neumí. Mělo by to být na povolení určit rasy psů a zavést kontrolu poslušnosti aby byla aspon jistota že se mu majitel věnuje. pokud ne tak je to jen na průser.

        • nevim o tom, ze by existovalo neco jako „bojove plemeno“ to je blabol vymyslenej medii, aby mohli strasit tupce, co na to koukaj a za druhe, kde si prisel na to, ze treba nemeckej ovcak v sobe nema agresivitu? Proc teda policajti/specialni jednotky/armada pouzivaj zrovna nemecky ovcaky a ne stafordy/pitbully/jiny bully? ?:-)

        • Atreides6 on

          Jde spíš o to že německý ovčák v sobě má taky agresi ale kterou dokážeš zvládnout kdežto pitbulla asi těžko tak asi proto. Jinak jasně že bojové plemeno u nás neznáme ale mezi lidmi se tyto plemena všeobecně za bojové považují tak proto se jim tak říká a většině to divné nepříjde.

    • Kixick:jednoduchá odpověď :-) Německý ovčák je prostě nejlepší pelemeno co se týče práce,chytrosti i věrnosti pánovi,proto je nejpouživanější :-)

      Astreides6:Už to jednou myslim projednávala vláda,že na bojová plemena by mě být zbrojní průkaz,má to svoji logiku,ten pes je zbraň pokud se vymkne kontrole….Jenže znám pár lidí,co mají zbrojní průkaz a jsou to totální lemplové,takže ani to by nebylo řešení.Zbroják u nás dostane téměř každý,ale více méně by to mohlo být alespoň trochu pod kontrolou :-) Každopádně bojová plemena mají svou majestátnost,stačí se jen podívat jak chodí a nesou ty svoje svaly,prostě krása,nej je musí mít v ruce rozumný majitel no :-)

  1. Naše rotvajlerka je nejhodnější pes co znám, kamarádův pitbull je taky zlatej. Pak jeden známej měl taky pitbulla, choval se k němu ja kkokot a pejsek mu uhryzl kus lejtka když ho jednoho dne zase mlátil.. Je to o výchově a o přístupu :-) Ta naše sice nemá ráda většinu psů ale já to vim a proto má náhubek a nepouštim jí, pouštim jí jen se psama který zná a který má ráda…

    • Atreides6 on

      Pro člověka je přirozené se přecenovat takže si pořídi pejska a říká si však já ho zvládnu. To sice jo ale jednou zapomene zavřít branku pes vyběhne zakousne se a nepustí a pánička už neposlechne. Navíc Pitbulla těžko pustíš vyvenčit s ostatníma pejskama -by se doškubali ale tak že nějaky zůstane ležet. Prostě Pitbull to musí dokončit. Má to v sobě a proto je nebezpečný at je jeho pán sebelepší.

      • u pita jednoduchy reseni – kosik, jeho zbrani je jeho huba, ktera kdyz se zakousne, tak nepusti, ale da se vychovat aby nebyl agresivni, ovsem to chce mraky casu a trpelivosti a hlavne se tomu psovi venovat :) prijde mi stupidni povazovat za „bojovy plemeno“ treba stafordsirskyho bulteriera – to je pes vylozene mazel, chytrej, hodnej, dokonce se pouziva na cannisterapii, ale zkus s nim jit bez kosiku/voditka venku. Tezko lidi zmasirovany srackama z televize presvedcis, ze jen proto, ze ma stavbu tela takovou, jakou ma, to neni agresivni zabijak… ale to je jak bojovat s vetrnejma mlynama – viz Xmorf :quiet:

Leave A Reply