39 komentářů

  1. spolužák mojí sestřenky se jednou takhle vracel ráno z kalby když na něho z křoví vylezl nalitý bezďák a bezdůvodně ho několikrát bodl do břicha… chlapec si prolež prázdniny v nemocnici, musel seknout se střední a ještě doteď má následky… neospravedlňuje tento čin nejsem na ničí straně

    • tohle to za psa? to by jen ukazovalo co jsou lidi za voly. A rozhodně bych tomu věřil, stačí se podívat na reakce lidí když se ubližuje nějakému pejskovi, čiší z nich nenávist a chuť zabíjet – lidí schopných tohoto kvůli psovi je kolem nás hromada jen to o nich nevíme. smrt psům. :dog:

  2. P3trich on

    Taky sem to uz nekde videl a psali,ze ji ukradli psa a asi i snedli jak pise sineade.I tak nechapu jak muze byt clovek schopen udelat neco takoveho! :sick: Je to brutalni video,ale ne az tak extremne jaky sem tady kdysi videl kde myslim ze taky do bezdomovce pichali sroubovakem,hazeli kameny na hlavu atd. to sem fakt nedokoukal :no:

  3. Mám pocit,že už to tu jednou bylo.A pokud ne,tak asi u konkurence,ale je tu i jedno horší video,jak už tady někdo zmínil-s tím píchání šroubováku do oka a do břicha,to je ještě horší.Jednoznačně to je nejhorší video,co tu kdy bylo..(bylo přímo zde na heavy,ale už jsem ho nenašel..ještě pohledám)
    Tohle je taky neskutečnej humus.I kdyby jim sežrali psa,tak tohle je přehnaný…
    Máte taky někdy chuť ty sráče dostat do rukou???

Leave A Reply