Na poslední cestě

25

bez vaší chyby se může během vteřiny stát z cesty na dovolenou, cesta poslední. Stejně jako v tomto případě, kdy od proti jedoucího auta vyletěla cihla přímo na hlavu spolujezdkyně.. reakce manžela je dost zdrcující..

Share.

25 komentářů

        • Ty vole ja tam tu kameru taky nemam ale kdyby jsi premyslel ,tak by te napadlo,ze ta kamera tam je nastalo…. spusti se automaticky a treba nahrava smycku 12hod zpet… takze se nemusis o ni starat a kdyz se neco stane,a bude to na tebe chtit nekdo hodit,tak ma smulu… Nedavno tu bylo video jak schvalne skocil borcovi na kapotu manik,zrejme chtel vysoudit nejakou kajdu,ale takhle se jen ztrapnil pred polovinou planety… Mel by jsis udelat cas,a zamyslet se… :-D

        • Nad čím bych se měl zamyslet??? že si pořídím stálou kameru do auta?????

          nevím no. dělal jsem 3roky v autorizovaném servisu(ne, žádní francouzi italové(nemyslím TOP) ani podobná pofidérní levná auta) a v životě jsem neviděl nikdy žádnou kameru v autě(natož na stálo)…..a to mi těch aut prošlo denně 30pod rukama. Je to prostě kokotina. Lidi denně řeší miliony jiných závažnějších a důležitějších věcí(aspoň já a věřím, že nejsem sám), než dávání kamer do auta a pořizování videí….takže asi tak!

        • Jimmy jseš tydýt . Zamysli se třeba nad tímto… trebba :1)Jedeš, blbec skočí Jimmymu pod auto… jeho verze-najel do me,jsem mrzak chci odskodneni. Jimmy říká: Vpoho,kolik chceš měsíčně platit do konce života?

          2)Jedeš ,někdo tě bude předjíždět,zařadí se těsně prřed tebou,a z nějakého důvodu zabrzdí=srážka(jeho verze: Jimmy se na mě lepil,neubrzdil to=tvoje chyba .Jimmy říká,, To je vpohodě,neva že jsi mi rozflákal auto,zaplatím rád i to tvoje.

          3)Pojedeš ve svem pruhu a do protivky z neznámých příčin vybočí auto,srazíte se.
          (jeho verze : Jimmy zničeho nic vyjel z pruhu=tvá chyba) Jimmy říká : Strašně se omlouvám,mohl jsem jet ještě po trávě…

          A tahle bych mohl pokračovat do aleluja… Kamera v autě,o kterou se nemusíš starat…je docela praktika věc… Zbytečná věc je třeba mašina na párky v rohlíku.Ti lidi to nedělaj kvuli tomu aby to dali na heavy… ale aby se domohli pravdy…
          A k té manželce… nevrátí,ale aspoň potrestaj viníka.On si to pouštět určitě nebude…
          Jimmy by řekl: Ser na to stane se…

          Jestli ty nejsi na ty kamery nějakej vysazenej…. Copak načapali tě? Nejseš tydýt ale blbec!! A běž si udělat párek v rohlíku.

        • takže za

          1) jak to napsal dole H4n3s, to dává smysl… Prostě rusko jiná země

          2) přirovnání byly docela vtipné, ale pochybuju, že máš kameru v autě(jestli nějaké vůbec máš a nejezdíš na koloběžce)

          3) u nás v ČR prostě kamery v autech nejsou běžné

          4) První mě nazveš tydýtem, a potom po vlastním proslovu mě nazveš debilem. Vůbec mě neznáš, takže jediný debil, jsi tu ty.

    • 1) Řekl jsi,Že to nemá smysl,že to je zbytečné kamery… teď říkáš,že to smysl má….
      2) Kameru nemám jak jsem psal navrchu ,auto mám .A věř tomu,že si tu kameru jednou pořídím… kvuli takovým prasatům,ktery předjíždějí v kilu do zatáčky/kopce..atd..
      3)to že u nás ZATÍM nejsou běžné neznamená,že jsou zbytečné
      4) nápodobně,neznám,ale podle tvých názoru =

      • Peterson on

        Jimmy: ty si fakt blb :-D co si to servisoval za auta, ze nevis, ze ty kamery zacinaji byt bezne i v CR? Sam mam jednu :) a nebo nejsem ted nec vic kdyz mam kameru? Slouzi to proste pro ucely kdyz me nekdo ohrozi, popr poskodi… co k tomu chces slyset? Vem klavesnici, omlat ji o hlavu a treba se ti rosviti … mej se :)

  1. Poslouchej Jimmy, kamery si lidi vozi v autech pro vlastni „bezpecnost“. Mam zaznamenany prubeh jizdy a az me bude nejaky psychopat typu Trpisovsky ohrozovat, tak mam pro soud dukaz. A kte Audine-teda jestli ta fotka patri k tomu autu, tak si vsimni, ze ta cihla je tam zaborena v tom skle. Takze typuju, ze ten Rusak ma zachvat z toho, ze ma v prdeli sibu a vzhledem k tomu, ze si tu Audinu pujcil asi bez dovoleni od taty, tak ma velky pruser. No, ale ma zaznam z kamery a muze skodu vymahat od toho nakladaku. No vidis k cemu je dobra kamera. Takze kde si admin vymysli ty dojemne pribehy, to nevim. Ty ole, to je zase slohovka…

  2. v Rusku je docela bezny ze jsou ty kamery nainstalovany… nikomu tam jinak neprokazes vinu a pokud si byl nekdy v Rusku (o cem silne pochybuju) tak bys vedel ze tam jezdi jak silenci a nejaky pomackany plechy jsou tam na dennim poradku a kdyz jim ty kamery pomuzou usvedcit vinika nehody a daji za to jenom necelych 2000 rublu tak proc ne?!

    • Atreides6 on

      No cihlu tam nikdo nehodil ta prostě spadla z toho náklaďáku. Neřekl bych že se tu diskutuje mimo téma -navíc ty si ted taky nenapsala nic extra. A nazývat je trdlama je nefér mají jen rozdílné názory a díky tomu jsou ty diskuze -být všichni stejní tak si asi moc nepokecáme.

      • Comtessa on

        Jestli tu cihlu nikdo nehodil, tak to jsem evidentně nepostřehla. Jestli sis nevsiml, tak moje komentaře vetsinou nejsou nic extra – netvrdím to,ani to neni jejich účel. Ale vymlouvat mi, že pokud nekdo odsuzuje podle me nenaročnou a ve své podstatě užitečnou věc, tak jak se to dělo v této diskuzi, tak ano – můj nazor je, že takový človek je trdlo a neni to podle me nefér, takový je můj nazor a jestli je tvůj rozdílný, tak proč ne .. jak jsi sám napsal – proto je tu diskuze a nemusíme spolu vždy souhlasit :-*

Leave A Reply