14 komentářů

    • Kecirij on

      v US do armády rekrutujou většinou lidi bez vzdělání, bejvalý vězně, ale dokonce i narkomany apod, Alteredes jestli se řadíš mezi ně a máš jejich myšlenkový pochody, jak jsi právě o sobě prozdradil tak prosim, z dřívějších příspěvků jsem tě měl docela za rozumnýho, po tomhle už nikoliv.

      • Atreides6 on

        Tady nejsme od toho abychom je odsuzovali ale pouze hodnotíme video. To co udělali by si chtěl zkusit každý z nás. A co se týče morálky tak tohle určitě jejich velitelé schvalují protože je to povzbudí. V každém z nás je něco nechutného a stačí abychom na rok přišli o elektřinu a společnost se pozabijí. Proč?? benzinky nebudou fungovat. pokladny v obchodech a lékárnách jsou na elektřinu. Žádné operace v nemocnicích plynové kotle nebudou fungovat. telefony internet televize radio prostě nic. Pak bys viděl jaký si -prostě bys zabil souseda jen proto aby si ty přežil. a stejné je to i s USA bojují za ropu aby jejich společnost fungovala a nerozpadla se.

        • Kecirij on

          brýtro,částečně s tebou souhlasim,ale ne ve všem, on třeba o čem ty mluvíš lze krásně vidět ve filmu Experiment z r.2010, ale na druhou stranu, lze takhle žít a záleží na jednotlivcích, společnosti, co se týká mě, tak ti můžu zaručit, že jako voják v Afghanistánu bych se takhle nebavil ani bych si třeba netrénoval mušku na psech, lidech apod, tihle vojáci jak jsem už naznačil jsou jiná kategorie, jednodušší a tohle jim stačí k tomu, aby přežili? Ne přežili, to oni nepotřebujou , všeho mají dostatek, oni tam přeci nepřežívají, alespoň mi to od pánů z videa tak nepřijde :-), a je tu spousta jiných videí s různýma prasárnama amerických a britských vojáků.

        • Atreides6 on

          Je těžké soudit lidi co jsou ve válce za jejich činy když sedíme doma v pohodlí a bezpečí.

          A co se týče té elektřiny to co jmenuješ tam žijí lidé co jsou zvyklí takhle žít ale naše společnost je zvyklá už na elektřinu a veškerý komfort. Zkus žít týden bez všeho co potřebuje elektřinu. 6ádný počítač, telefon, auto, mikrovlka, plynový kotel, světlo, jídlo z obchodů taky protože kdyby nebyla elektřina tak jim nikdo nebude zásobogvat obchod nebot tankování pohoných hmot do nakladáku je elektricky -byla by to hrůza. zubar ma elektrickou vrtacku to je vecí co :)

Leave A Reply