37 komentářů

  1. Daviidesek on

    Jak tu píšete, že by jste tydle plemena vyhubili, tak to je kravina.
    Je to jen o člověku.Já se těchto plemen bojím, ale nevyhuboval bych je.Když se podíváte, tak občas i tydle plemena mají policajti a jak je poslouchaji.Je to jen o výcviku.Ale zavedl bych to, že kdyz si chce někdo tohle plemeno pořídit, tak musí projít psychotestama a potom náležitě kontrolovat, zda s ním chodí na cvičkák a jak ho zvládá, protože pár lidí si tohle plemeno pořídí jen z frajeřiny a pak čuměji, když se jim stane něco podobného.Nedej bože, bay místo toho psíka, tam bylo malý děcko.

    • Lucifer on

      Súhlasím, ale požadujem rovnaký meter na KAŽDÉHO, kto si chce zariadiť psa akéjkoľvek plemena, pretože aj malí čuráci sú nebezpeční. Viem, o čom hovorím, u nás malému chlapcovi čivava dokusala celú tvár, ten má následky na celý život, nielen na duši… už polroka chodí ku psychológovi. :-/
      A často majitelia veľkých psov ich majú vychovaných, ale tí malí nie (pretože sú rozmaznaní svojimi paničkami, ktoré si ich pomýlili s bábikami), a tí vedia poriadne vyprovokovať, pretože nerešpektujú osobný priestor druhých ani iných psov… !

  2. sorry nevidel sem to ke konci uplne cely, ale zadny krve sem si nevsim (tak vo co teda slo?) a prislo mi ze ten malej chlupac mel veselej vyraz a ze by si radsi hral, nez aby se nechal tahat v naruci od ty hysterky s materskejma sklonama. bojovy plemeno (nebo co to je) by asi melo mit nakej nahubek nebo kosik, a ten malej chlupatej veselej pejsek, co si chtel jen hrat s tim vetsim kamosem, tak ten mel bejt na voditku, a mohlo bejt na svete o hysterickou scenu min.

  3. :rotfl: tu je komentu jako prase ??? ani jeden pes neměl vodítko a ani jeden pes neměl háhubek ??? ne psy zato nemužou je to chyba lidského faktoru a tohle by se stáat nemělo ,,, a když už tak pokutu a pěkně mastnou ,,příště by si rozmyslely jestli psa vzít na volno a bez košíku ,,,

  4. Žádná bojová plemena ve skutečnosti neexistují. Třeba pitbull a amstaff jsou kupodivu báječní rodinní psi. To je ale třeba koupit si kvalitního jedince, protože z chovu se agresivní a těžce zvladatelní jedinci vyřazují, tudíž se Vám nestane, že budete mít doma debila a o to víc záleží na výchově. Pes by měl být vychováván pevnou rukou, ale taky se spoustou lásky a trpělivosti. Magoří, co si koupí rottweilera jenom aby ho naučili trhej, tak ty bych rovnou střílela. Samozřejmě se situací na videu nesouhlasím, ale zasahovat do toho takhle? To tam všichni měli štěstí, že ten pes v afektu nenapadl ještě někoho jiného. Zkřížit nohy, povalit na zem, kleknout na krk. Jednoduchý jak facka a všichni by se divili, jak by pustil… Sakra ať je to posraná krysa nebo normální pes, tak ty lidi maj takovýhle věci znát.

  5. Jde vidět že jste inteligenti absolutně všichni do jednoho…

    Stafodšírský bullterier je velmi statečný, nebojácný dobře vyvážený, houževnatý a obětavý pes. Je spolehlivý a velice milý společník. Tento pes je velmi oddaný a dobrácký. Svou rodinu miluje, rád si hraje, zejména velice miluje děti. Ne nadarmo se v zemi původu tento pes nazývá „Nanny dog“. Jakýkoli náznak agresivniho chovani k lidem je důvod k okamžitému vyloučení z chovu. Ve smečce se chová podobně jako jakýkoli jiný pes. Chování dvou samců se příliš nedopuručuje, ale nemusí to znamenat, že by se spolu jen prali. Může stát ve vzácnejších případech , že spolu i dva samci budou vycházet výborně. Žádného hlídacího psa tu opravdu nečekejte. Stafíci by spíše případné zloděje napadly „líbacím útokem“ a to nepovažuji za příliš efektivní.

    Ono jde o to že v přírodě je normální že se psy napadaj … to je jejich přirozená vlastnost tak jako chození ve smečkách atd. Tak se trošku propleskněte než něco napíšete třeba Vám dojde že v přírodě psy asi mezi sebou bojují tak jako skoro každej savec..

Leave A Reply