12 komentářů

  1. Je to smutný, ale podobně je to i u nás. Pak se divme, že nikdo nechce učit. To jsou furt kecy, jak učitelé mají prázdniny a podobně, přitom si nikdo neuvědomuje, že učitel se musí připravovat i mimo vyučování (tedy i doma opravuje písemky, připravuje se) no a hlavně musí řešit podobný hajzlíky, se kterýma nemůžou dělat v podstatě nic. Nejvíc tím ale trpí ti inteligentnější v třídě, kterým se učitel může věnovat o to méně, o co řeší bordel co dělají tihle žáci.
    Ano, je to špatná výchova rodičů. Rodiče odloží svoje dítko do školy a myslí si, že tam ho mají připravit pro život. Škola ale může jen doplňovat, stavět na základech, který si dítě přinese z domova. Smutný. :cigarette:

  2. SkullWP on

    Jojo kdyz jsem chodil do skoly bylo to podobny…zmrdi skurveny a nejhorsi na tom bylo to ze nejvetsi svine byli na nejhodnejsi,nejpohodovejsi ucitele nekdy sem mel opravdu sto chuti vzit pistoli a postrilet ty zmrdy na to ale nebudu si prece kazit zivot kvuli par dementum jen ucitelka chudak ze to musi snaset

  3. Daviidesek on

    Já nevím jestli je to výchovou.Určitě něco k tomu taky dala, ale spíše je to o tom dítěti.Myslím si, že doma jsem dostal dobrou péči a jsem hrdý i na to, jak mě tedka rodiče vychovali.Když jsem byl na základce, tak jsem byl taky takovej ten „hajzl“ .. ne že bych házel koše po učitelce a tak, ale řval jsem a takový ty frajerský nedomyšlený činy.Bylo to i tím, že jsem se chytl špatný party a chtěl jsem bejt před nima, prostě ten frajer co se toho nebojí.Potom jsem pochopil, že mě spíš ta parta táhne jen do sraček, tak jsem se s nima přestal bavit a připojil se k těm „inteligentnějším a hodnějším“, sice mi trvalo, než jsem si je získal, ale potom přece a najednou jsem se uklidnil a přestat dělat kraviny a pak si mě u učitelky oblíbily.Když jsem dostal poznámku, za to, že jsem dělal bordel, tak jsem doma dostal přes držku, ale ve škole už jsem byl ten “ frajer“, takže si myslím, že je to v tom dítěti hlavně, jakou cestu si zvolí.A bohužel to tedka je tak, že si voleji tudle bezmozkovou cestu.

Leave A Reply