13 komentářů

    • Dálkové světla když proti němu jedou auta už jsi to zažil? Je to hnus velebnosti ten traktor nemůžeš ani předvídat ani přizpůsobit svou jízdu, můžeš očekávat že někdo půjde u krajnice ale tohle prostě. Řidič má velký respekt ale kdyby na proti němu nejeli ty auta tak je v něm. :yes: :yes: :yes: Jinak ať radši Čeští řidiči mají dálkové vypnuté protože to je hrůza co dnes potkáš na silnicích :-(( :-((

  1. nechapu co tu řešíte jestli měl dalkový světla,když s tou nehodou měl traktor společný jen to že toho řidiče za traktorem nakouřil jinej řidič ze zadu, protože ho chtěl předjet a prostě neviděl protijedoucí auto které bylo zastíněné tim traktorem. Tak to zadupnul vratil se do pruhu a hold nedobrzdil.

  2. Jste kokoti, co tu řešíte dálková světla. Na začátku videa je zapnuté měl, takže je používá. Že jede neosvětlenej vidlák-kokot, je věc druhá. Toto je stejná situace jako předvídání srnky. Že řidiče nabořilo jiné auto zezadu je bohužel smůla- To nemění nic na tom, že ten vidlák je ultrakokot a nemá na silnici v noci takhle co dělat. Stejné jako s cyklistama bez světel (toto bylo i bez odrazek).

Leave A Reply