18 komentářů

  1. mrtky zasraný…hrozný co si dneska dovolej…já v jejich letech držel hubu a krok, ale co si dneska dovolej ty malý zmrdi to je katastrofa a největší vinu na tom má výchova a samozřejmě ten vypíčenej právní systém, kterej je ještě chrání…..už sem čekal, že ho tim nožem pobodaj :-/

  2. Dámy a Pánové, vše co tu píšete je pravda o tom žádná, ale co si vychováme to máme proboha že s tím nezačneme něco dělat? Je nás 10 miliard kurevsky moc, musí to začít ubejvat ve velkym sama policie by na to měla rozdávat munici, a těchto parazitů žádná škoda. Ale teď jsi vemte kdyby barman začal jednat a náhodou vytáhl leg. zbraň dostal by minimálně 20 let pač to jsou přece hodný děcka kteří si chtěli hrát. Střílet,Umlátit,Utopit…hlavně to zabít. :reallyangry: :reallyangry: :reallyangry: :reallypissed: :reallypissed:

  3. Prosimte sttacilo by aby mu tu macetu vyrval z ruky a poradne hrozive zařval vzdyt je to chlap jak hora myslim ze hned by mely respekt staci jenom zachovat chladnou hlavu ale nikdy newite co se v takovych zmrdech skrejva poslal bych je tam kde se za tohle rezou koncetiny nechal bych je se trapit !!!

Leave A Reply