Rituál kmene z Papui-Nové Guinei

15

Ndani je domorodý kmen z Papui-Nové Guinei. Jako vyobrazení žalu nad zemřelým příbuzným si nechávájí sekat prsty kamenou sekerou. Čím bližší osoba to byla, tím větší část. Ruku si pak zabalí do listů a useknuté prsty spálí. Popel je pak uložen u zesnulého.[nggallery id=588]

Share.

15 komentářů

  1. Atreides6 on

    Ti s tmavou pletí sou vypatlaní, Afričani, cigáni, černoši -co vlastně dokázali?? nic černoši měli celou ameriku i s indiány pro sebe a až přišli běloši a zkonlonizovali to tak teprve došlo k nějakému pokroku a to že jsou na světě hladoví tak jen proto že se to množí jak myši i přes to že nemají co žrát. A naše chyba je že je ještě krmíme. To je jako holuby na všechno serou, přenáší nemoci a vždy se najde nějakej debil co jim nadrobí rohlík. Naše zhouba je náš soucit k hladové Africe, černochům, cigánům a i Číně.

    • Černoši neměli celou Ameriku i s indiány pro sebe. Černoši byli přivezeni do Ameriky až s kolonizátory jako otroci. Předtím v Americe byla populace černochů 0. Jinak souhlasím, že doplatíme na náš humanismus. Stejně si ale myslím, že největší problém je Islám. Je mi fuk, že tu jsou u nás jiné národnosti, ale jak mi začnou něco nutit do hlavy, čemu mám věřit, nebo co můžu a nemůžu. Ať se hezky vrátí do své původní země.

      • Největší problém jsou u nás cikáni, který se nechtěj z baráku co zdemolovali odstěhovat, dokud jim nedaj byty. Přijeli sem na kolech a teď tady budou za naše prachy diktovat co jak bude. z toho je mi na blití, a pak že jsou diskriminovaný???? a co ta cigánská holčička co jí unesli před měsícem???? sakra jsem se nějak rozepsal, každopádně černoši co pracujou rozhodně naše zhouba nejsou, spíš si myslim že zhouba jsou ve větší míře afričani a asiati. Ale bůh ví co asi řikaj oni o nás.

  2. SkullWP on

    primitivni chovani…je az k neuvereni ze nekteri jsou porad v dobe kamenne ale nic proti nim nemam,jsou doma,nelezou do naseho domova,neparazituji atd…zadny problem.To spis jejich ,,vyspelejsi,, bratri(ac o tom dosti pochybuju ze jsou vyspelejsi,urcite se neumi chovat lip nez tito primitivove) mi delaji vrasky na cele nebot imigruji hromadne do Evropy,parazituji na nasem socialnim systemu,zabijeji nas,okradaji a delaji bordel.Do hrobu s nimy !

Leave A Reply